Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,398 van de 5
4,4
 van de 
5
(216 beoordelingen) 216
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (216 beoordelingen)
5 sterren
117
4 sterren
79
3 sterren
12
2 sterren
5
1 ster
3
200 van de 21294%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantdeentje
locatie:vlissingen
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goed

Datum:24 juni 2014
De taart ziet er altijd smaakvol uit en is altijd vers
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantamsterdamse
locatie:De Rijp
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroom taart

Datum:24 juni 2014
Ik kan alleen dit zeggen
Dat de Hema heerlijk gebak heb welke je ook koopt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantElisabeth1972
locatie:Zwolle, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima taart

Datum:18 juni 2014
Deze slagroomtaart van de Hema is prima, zeker voor deze prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjojoba
locatie:dronten
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke aankoop

Datum:16 juni 2014
Heerlijk gebak, blijft lang vers, zelfs als het uit de vrieser komt!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantsd30stanley
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:16 juni 2014
een smakelijke taart, die bij iedereen wel in de smaak valt.
Gewoon lekker, maar kan niet tippen aan de slagroomtaart van de banketbakker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKasumi86
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijke slagroomtaart

Datum:5 juni 2014
Heerlijke slagroomtaart, goede kwaliteit, lekker zoet.
Deze taart gekocht voor me vriend zijn verjaardag, vrienden en familie vonden het lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSaar123
locatie:Haarlemmermeer, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede slagroom taart

Datum:4 juni 2014
Een lekkere taart,prima prijs.
alleen vind ik een geschaafde amandel
als versiering aan de zijkant er lekkerder bij
dan deze korreltjes.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantKeesKlant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Tevreden over kwaliteit

Datum:1 juni 2014
Een lekkere slagroomtaart die op het aangegeven tijdstip netjes voor me klaarlag. Niets op aan te merken.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klanttesselaar
locatie:mijdrecht
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:27 mei 2014
een flinke taart voor een schappelijke prijs die er verder aantrekkelijk uitziet en prima smaakt. hier val je je geen buil aan.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantEtnel
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Mmmmmm

Datum:25 mei 2014
Heerlijk, net als altijd.
Prima slagroom, lekker fruit en heerlijke vulling
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantHeidebloempje
locatie:IJsselmuiden
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker hoor!

Datum:22 mei 2014
Voor mijn verjaardag had ik deze taart gekocht. Ik kon er heel veel punten uithalen en de taart was lekker vers en luchtig. En de smaak was heerlijk!
Deze aankoop is echt voor herhaling vatbaar!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjvdn
locatie:Rotterdam
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede aankoop

Datum:18 mei 2014
Ik had 3 verschillende taarten en ze waren alle 3 prima.
N.L. 2 appeltaarten, 2 hazelnootmokka en 1 slagroomtaart
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantNiecy
locatie:Rotterdam
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere taart

Datum:30 april 2014
Voor een goede prijs hebben wij een heerlijke taart gegeten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantAivlis
locatie:Amersfoort, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Topper!!!!

Datum:20 april 2014
Altijd vers en lekker. Succes verzekerd. Mjammie......
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantJH29
locatie:Apeldoorm
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere slagroomtaart

Datum:19 april 2014
Als we thuis een feestje hebben dan is deze heerlijke slagroomtaart aanwezig. We zijn erg tevreden over deze lekkere taart.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantsannefenne
locatie:meijel
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk

Datum:15 april 2014
ziet er erg mooi uit. smaakt heerlijk. wat je ziet is wat je krijgt, veel lekkers voor weinig geld
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantSusann
locatie:H.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker!

Datum:15 april 2014
Zoals altijd een heerlijke, verse taart voor een prima prijs. Helaas veel te snel op!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantMoeder4
locatie:Amersfoort, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Taart die iedereen lust

Datum:15 april 2014
Deze taart wordt bijna altijd besteld wanneer wij een verjaardag hebben van een van onze kinderen. De taart wordt erg gewaardeerd door hen en gaat ook meestal op aan de zonen, neefjes, nichtjes en vriendjes!
Zelf vinden wij de taart niet zo lekker. Te weinig 'banketbakkerachtig'!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantmanipame
locatie:zaandam
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:14 april 2014
Ik vond de cake wat droog kon verser viel mij een beetje tegen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTaliet
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ouderwets de lekkerste slagroomtaart

Datum:13 april 2014
Heerlijk en maakt mijn verjaardag al 42 jaar compleet
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 11 volg>>