Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,433 van de 5
4,4
 van de 
5
(231 beoordelingen) 231
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (231 beoordelingen)
5 sterren
131
4 sterren
80
3 sterren
12
2 sterren
5
1 ster
3
215 van de 22795%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantHaTi
locatie:Heemskerk, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Mjam.... Mjam....!

Datum:18 augustus 2014
Een heerlijke slagroomtaart. Het 'kontje' van een punt mag wel wat minder nootjes bevatten. Iets teveel van het goede.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant23456

Prima slagroomtaart

Datum:12 augustus 2014
Mooi klein slagroomtaartje met een lekkere smaak..
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantfathima
locatie:'s-Gravenzande, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

ik vind wat heerlijk voor de geld

Datum:10 augustus 2014
Meer dan geld waarde wat een lekker genieten van hema
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantabcd11
locatie:breda
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker

Datum:5 augustus 2014
Lekker, goed. zoals een slagroomtaart hoort te zijn
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantgrand
locatie:Vught
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

zeer goed prijs kwaliteit en smaak

Datum:4 augustus 2014
fantastisch !!! gebak is van goede kwaliteit en lekker makelijk via de webside te bestellen en op te halen in de winkel.
voor deze prijs en kwaliteit en verse taart kun je nergens terecht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantCaira
locatie:Zuid Holland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Fantastisch

Datum:2 augustus 2014
Het gebak is erg lekker, wat je ook besteld, altijd goede service en lekker snel af te halen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantyuri
locatie:tilburg
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goed en lekker

Datum:1 augustus 2014
koop altijd het gebak bij de hema lekker en te betalen voor een kleine portomee
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMooieDag
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker voor een nette prijs

Datum:28 juli 2014
Het heeft heerlijk gesmaakt en was een niet al te groot gat in onze portomonnee.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantnoortje1964
locatie:3342 AM Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

altijd vers, maar dit keer oud.

Datum:27 juli 2014
Vaker deze slagroomtaart gekocht en altijd vers. Dit keer helaas niet: de cake was oud ( hard, taai) en de slagroom 'hard'. Net of de taart ingevroren is geweest. ( Ik heb de taart op maandag middag gekocht)
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantCaro88
locatie:Wijchen, Nederland
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijke taart

Datum:23 juli 2014
Goede kwaliteit taart, lekker vers.
Goede verhouding prijs/kwaliteit.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantRutetuut
locatie:Almere
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:8 juli 2014
Lekker vers en zeer smakelijk.Ga dit zeker meer doen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantOmawil
locatie:Stede Broec, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijke slagroom taart

Datum:3 juli 2014
Smaakt heerlijk, lekker zacht, fijne vulling. Je kan er echt 12 punten uit halen. Hij staat als 8 pers. Maar dan heb je wel een erg groot stuk taart.
Goed om te onthouden voor de volgende keer.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantflower123
locatie:Valkenburg
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Super!!

Datum:27 juni 2014
Suoer! Jammer dat hema valkenburg dit niet meer levert in de toekomst
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarteLouisa
locatie:Assen
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Gewoon lekker

Datum:26 juni 2014
Gewoon lekker vers slagroomgebak. Als het verstandig was zou je je brood er voor inruilen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKodo
locatie:Arnhem
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

cadeaubon

Datum:26 juni 2014
Fijn dat je het saldo van een cadeaubon niet in èèn keer hoeft te besteden. Verder prettig dat je bij HEMA altijd wel wat vind om aan te kopen uit het assortiment. En de kwaliteit is altijd goed. Van handdoek tot reisaccessoires.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantdeentje
locatie:vlissingen
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goed

Datum:24 juni 2014
De taart ziet er altijd smaakvol uit en is altijd vers
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantamsterdamse
locatie:De Rijp
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroom taart

Datum:24 juni 2014
Ik kan alleen dit zeggen
Dat de Hema heerlijk gebak heb welke je ook koopt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantElisabeth1972
locatie:Zwolle, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima taart

Datum:18 juni 2014
Deze slagroomtaart van de Hema is prima, zeker voor deze prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjojoba
locatie:dronten
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke aankoop

Datum:16 juni 2014
Heerlijk gebak, blijft lang vers, zelfs als het uit de vrieser komt!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantsd30stanley
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:16 juni 2014
een smakelijke taart, die bij iedereen wel in de smaak valt.
Gewoon lekker, maar kan niet tippen aan de slagroomtaart van de banketbakker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 12 volg>>