Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,425 van de 5
4,4
 van de 
5
(259 beoordelingen) 259
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (259 beoordelingen)
5 sterren
147
4 sterren
89
3 sterren
13
2 sterren
6
1 ster
4
240 van de 25594%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantIkkie11
locatie:Valthermond
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Allerlekkerste aankoop

Datum:5 juni 2012
De taarten, waren heel lekker en vers, de prijs is zo goed dat je het daarom niet hoeft te laten.
Super tevreden, ik ben heel blij dat ik de taarten van de Hema heb ontdekt, daarvoor ging ik naar de bakker en was ik zo 18 euro kwijt voor één slagroom taart voor 12 personen. Nee, ik ga niet meer terug, ik blijf bij de Hema.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantprinsje12
locatie:geleen
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

het is gewoon uitstekend de taarten bij de hema

Datum:8 juni 2012
als we een feest hebben bestel ik iedere keer de taarten bij de hema.
omdat we de taarten van de hema de lekkerste vinden
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantboogschutters
locatie:schiedam
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:11 juni 2012
de slagroomtaart is erg lekker van smaak .
goed gevuld ,en mooi op gemaakt
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantOmarijke
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk hoor!

Datum:11 juni 2012
De taart is echt vers, lekker smeuiig, vers fruit erop, lekker veel slagroom. Echt om je vingers bij af te likken!!!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantgrotefanvanhema
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk

Datum:11 juni 2012
Simpele taart maar heel erg vers dus bijzonder lekker
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantIndyjean
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede keus

Datum:17 juni 2012
eerste keer online taarten besteld via hema.nl aangegeven waar ik de taarten op zou halen en de afgesproken dag en tijd waren de taarten inderdaad binnen en klopte mijn bestelling zeker volgend jaar weer op deze manier verse taarten en de zekerheid dat je niet mist grijpt :)
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantSlagroom
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

21 taarten

Datum:26 juni 2012
Prima verzorgd door HEMA Hoofddorp; taarten zelfs op karretje naar auto vervoerd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantToba
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

De lekkerste slagroomtaart!

Datum:27 september 2012
Deze slagroomtaart bestellen wij altijd, hij is altijd heerlijk vers, lekkere slagroom en fruit! Voor ons gewoon de lekkerste!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantIsabell
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomseizoentaart

Datum:30 september 2012
de slagroomtaart zag er keurig en smakelijk uit. Ik had iets meer smaak verwacht van het deeg.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantdeSnelle1
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed.

Datum:1 oktober 2012
Al jullie gebak is altijd uitstekend.
Prima kwaliteit en erg lekker.
Houden zo.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMartara
locatie:Drenthe
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijke taart

Datum:25 september 2012
Erg lekkere slagroomtaart, de favoriet op een verjaardagsfeestje.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMuziekfreak
locatie:Dordrecht
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

erg smaakvol

Datum:8 oktober 2012
als je van lekker vers en slagroom houdt is dit produkt aan te bevelen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantLonk
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:5 oktober 2012
Een heerlijke taart. Slagroom was lekker vers en heerlijk fruit erop!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantClasina
locatie:Alphen aan den Rijn
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Opperbeste traktatie

Datum:13 oktober 2012
De cake is luchtig, de slagroom is heerlijk en het fruit en chocolade erop maken er een feesttaart van! Mijn familie en ik hebben er heerlijk van genoten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantPukkie
locatie:Roosendaal
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

In één woord:

Datum:15 oktober 2012
Voor elke verjaardag die we vieren bestellen we in ieder geval een slagroomtaart van de HEMA (bijvoorbeeld de fototaart (leuk voor de kinderen) of de slagroomtaart met seizoensfruit). De taart is prima van formaat, zeker niet te klein. En de slagroom die gebruikt wordt, is erg lekker! Complimenten. Dus... in één woord: HEERLIJK!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantjacqiie
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima taart

Datum:19 oktober 2012
de slagroomtaart was prima. helemaal vers, lekkere slagroom en vers fruit erop, dat er fris uit zag.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantEssie70
locatie:gemeente Oss
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk vers

Datum:14 oktober 2012
ivm verjaardag dochter deze taart besteld
supervers, op zaterdag aangeschaft en op zondag gegeten, prima
ook het fruit was heerlijk zacht!
ipv kiwi was het appel
voor herhaling vatbaar
- 1punt
0 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMoby
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke slagroomtaart

Datum:23 oktober 2012
Ook met 10 personen is deze taart heel goed te doen. Heerlijk luchtig cakegebak met lekkere slagroom. Ook de volgende dag is het nog prima te eten. Taart is goed in parten te snijden want de stukken vallen niet om.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantdwarsluit
locatie:wijchen
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere slagroomtaart

Datum:24 oktober 2012
Deze slagroomtaart is erg lekker van smaak en blijf ook de hele dag vers.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarjolijntje
locatie:Zwolle
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart maakt feest compleet!

Datum:26 oktober 2012
Voor mijn verjaardag gekocht.... Heerlijk en lekker vers. Prijs kwaliteit is goed in balans, ga deze zeker vaker bestellen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 13 volg>>