Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,403 van de 5
4,4
 van de 
5
(181 beoordelingen) 181
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (181 beoordelingen)
5 sterren
101
4 sterren
62
3 sterren
11
2 sterren
4
1 ster
3
166 van de 178(93%)beoordelaars zouden dit product aan vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKiki12
Locatie:Bovenkarspel
Leeftijd:45 tot 54
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

een feestje om te eten

Datum:27 maart 2014
prima verzorgde lekkere taart, een feestje waardig! Goede bestel en afhaalservice.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantKoekiemonster1985
Locatie:Ruud
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Slagroomtaart

Datum:26 maart 2014
De cake in de taart is lekker luchtig. Verder niet heel bijzonder maar dat moet je voor dit bedrag ook niet verwachten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
Prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
Kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantOntevredenklant50
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

oude taart

Datum:24 maart 2014
Ik heb een slechte beoordeling gegeven omdat de cake oud en droog was. De slagroom was oud en kruimelig. Niet lekker. Was beter gewend van de Hema bakkerij
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantDebigbos50
Locatie:Haastrecht
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Smullen

Datum:24 maart 2014
Echt lekker en zeker genoeg voor 10 pers ipv 8 personen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMitchB
Locatie:Pijnacker
Leeftijd:25 tot 34
Geslacht:Man
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

goedkoop voor collega's

Datum:22 maart 2014
Wil je voor collega's taart meenemen als traktatie en niet teveel betalen? Dan koop je deze verse taart voor 8 euro.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantchocofreak
Locatie:hazerswoude
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

lekker

Datum:22 maart 2014
taart was lekker en makkelijk te bestellen via e mail
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantIstar
Locatie:Dordrecht
Geslacht:Vrouw
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Hema taart een begrip

Datum:21 maart 2014
De taart was heerlijk. Kon 'm bij een filiaal van de Hema in de buurt ophalen. Kersvers! Het zou wel handig zijn als een 8-punts taart voorgesneden zou zijn in 8 punten!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanthaasje46
Locatie:Joure
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Vrouw
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Smullen

Datum:21 maart 2014
Zo als altijd weer een prima taart goed gevuld en voor de verandering stukjes appel kwam goed tot zijn recht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantRodalumi
Locatie:Uithoorn, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
Geslacht:Man
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Taaaaaaaart!

Datum:18 maart 2014
Super lekkere échte HEMA-slagroomtaart. Zoals hij moet zijn!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantGrizzly
Locatie:Terneuzen
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Maandelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Heerlijke Taarten

Datum:15 maart 2014
Hoi lieve mensen van de hema. De taarten van jullie zijn heerlijk en al die jaren al. Prima ga zo door Mvg. Pj
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantEwald
Locatie:Leiden
Leeftijd:25 tot 34
Geslacht:Man
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Perfect!

Datum:15 maart 2014
Perfect! Goed prijs kwaliteit verhouding, zeker weer doen!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjan65
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Man
In gebruik:1 jaar of langer
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

smakelijk en vers

Datum:15 maart 2014
heerlijk verse en smakelijke slagroomtaart, die er bij iedereen goed in ging
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantDmmd
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Altijd lekker

Datum:14 maart 2014
Altijd lekker de slagroom taart van de Hema.......
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantmriet
Locatie:Hengelo ov
Leeftijd:45 tot 54
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Maandelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Heerlijke taart

Datum:14 maart 2014
Een lekkere slagroomtaart, zoals een slagroomtaart moet zin.
Met lekkere zachte cake en veel slagroom.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantluktniet
Locatie:Maassluis
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

echt Hema

Datum:14 maart 2014
Lekke taart ! En niet duur ! Weet ook dat jullie geen kunstmatige stoffen in de slagroom doen !
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpuritje
Locatie:Eindhoven, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

taarten

Datum:12 maart 2014
lekkere taarten en gebakjes, altijd vers en van goede kwaliteit
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantJotien
Locatie:Didam
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
Gebruiksfrequentie:Jaarlijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Ook hmmmm

Datum:9 maart 2014
Snijd zo fijn weg en lekker met dat verse fruit erop
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klanttom1
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

gebak

Datum:7 maart 2014
kwaliteit/prijs verhouding is goed,maar het gebak is te zoet!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTevredenklant1
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Slagroomtaart

Datum:2 maart 2014
Heerlijk vers en goed van smaak, als je taart over hebt ook mogelijk om de rest in te vriezen zelfs als je de taart laat ontdooien is hij nog lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTosca100
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Droge cake

Datum:1 maart 2014
Mijn beoordeling is voor de mokka die was heerlijk en de cake daarin was heerlijk.
Van het slagroom gebak daarvan was de cake zeer droog dit was mij nog niet eerder overkomen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 10 volg>>