Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,425 van de 5
4,4
 van de 
5
(252 beoordelingen) 252
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (252 beoordelingen)
5 sterren
144
4 sterren
85
3 sterren
13
2 sterren
6
1 ster
4
233 van de 24894%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpokkeltje
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk gebak

Datum:24 oktober 2014
Onwijs lekker gebak , vooral de hazelnootschuimtaart
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantwestien22
locatie:9418 Wijster, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaarten van de HEMA zijn altijd verrukkelijk!!!

Datum:21 oktober 2014
Het was smikkelen en smullen.Alle vrienden vonden het lekker.
Mijn vader van 94 heeft zo'n lekkernij maar zo op.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanthimhimhim82
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Nogmaals een heel lekkere taart

Datum:21 oktober 2014
Dit is mijn tweede keer dat ik een taart op internet bestel. Het is nogmaals een heerlijke en een mooie taart geworden, hij maakte ons nogmaals heel blij en een leuke verjaardag van.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantTralalalalala
locatie:Heerhugowaard
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker hoor!

Datum:20 oktober 2014
Een lekkere slagroomtaart, leuk voor bij een verjaardag.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantnina1966
locatie:Culemborg, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart, lekker!

Datum:19 oktober 2014
Heerlijke taart, is ook de volgende dag nog van goede kwaliteit.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSabrinaMaat
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima taart

Datum:18 oktober 2014
Prima taart voor een mooie prijs.
Goede kwaliteit en mooi opgemaakt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjast
locatie:Hoogeveen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Feestnummer

Datum:14 oktober 2014
De slagroomtaart is heerlijk van smaak en wordt op verjaardagen bij ons hoog gewaardeerd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantRuud1900
locatie:1521 Wormerveer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk

Datum:8 oktober 2014
Ik maak de doos open en zie een heerlijke slagroomtaart staan.
Met mijn vinger dip ik voorzichtig even in de slagroom om te proeven.
Mmmm, ik kan het niet laten om meteen even een punt uit te snijden en even een moment te genieten van dit heerlijke gebak, echt een aanrader!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarijkevk
locatie:Asten
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk luchtige slagroomtaart

Datum:6 oktober 2014
Royale en heerlijke slagroomtaart, een aanrader! 8 persoons maar je snijdt er makkelijk 10 punten van.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpiel
locatie:hoofddorp
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

uitstekende kwaliteit

Datum:3 oktober 2014
het is vers van de pers zeggen we dan het smaakt heerlijk en de prijs is goed en ik hoor alleen maar goede woorden over het gebak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKimura
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

MMmmmm............en voor een zo'n lage prijs

Datum:30 september 2014
Besteling zo gedaan. Superlekker en helemaal niet duur!!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpime
locatie:Eindhoven
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere taart

Datum:23 september 2014
Het was een heerlijke taart, voor herhaling vatbaar, maar opgepast een kilootje erbij ! Dat nemen wij er af en toe bij !!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanteekhoorntje
locatie:Westervoort, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

zoals altijd heerlijk!

Datum:15 september 2014
Gewoon maar een slagroomtaart!
Nou deze niet!
Overheerlijk!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantgjheems
locatie:Haarlem, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

klasse product

Datum:13 september 2014
ik haal normaal het gebak ook bij de hema want ik vind de kwaliteit en de prijs uitstekend
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantschatje29
locatie:Roosendaal, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

hij was heel lekker en zag er mooi uit

Datum:11 september 2014
mooi goed en lekker zo als jullie gebak brood en beleg altijd is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjosee
locatie:Waddinxveen, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Over heerlijk gebak en taarten.

Datum:30 augustus 2014
Het gebak en de taarten zijn altijd lekker vers , goed gevuld en aan te raden voor een goede prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantWatermeloen
locatie:Amsterdam
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed

Datum:28 augustus 2014
Goed. Het is lekker, vers, ziet er mooi uit en smaakt heerlijk.
Echt een aanrader.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantbloemencorso
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk slagroom taartje

Datum:27 augustus 2014
Ze hebben genoten van de taarten.
Zowel de bewoners en het verzorgend personeel.
Zeker voor herhaling vatbaar.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantCuel
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

voor herhaling vatbaar

Datum:26 augustus 2014
de uitvoering van de taart was goed.
de kwaliteit was prima alsook de smaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantRoosje109
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ouderwetse slagroomtaart

Datum:23 augustus 2014
Een heerlijke ouderwetse slagroomtaart, erg smakelijk. Goede kwaliteit, prima.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 13 volg>>