Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,425 van de 5
4,4
 van de 
5
(259 beoordelingen) 259
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (259 beoordelingen)
5 sterren
147
4 sterren
89
3 sterren
13
2 sterren
6
1 ster
4
240 van de 25594%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantAnoniem
locatie:Enschede, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:man
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

verjaardag

Datum:8 november 2014
Heerlijk gebak. Ik koop mijn verjaardag taarten bij de hema.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantJoytime
locatie:Assen, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart familiefeest

Datum:4 november 2014
De buitenkant niet krokant de cake iets te droog de vulling was matig
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantkolonicio
locatie:Veendam, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

taart

Datum:3 november 2014
in een woord heerlijk, lekkere slagroom en de vulling top
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantfreak
locatie:3235 Rockanje, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima gebak

Datum:31 oktober 2014
iedereen vond de taart erg lekker, er bleef geen kruimel over.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantmalthezertje
locatie:Groningen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

gewoon heerlijk gebak

Datum:27 oktober 2014
fijn dat je gebak via internet kunt bestellen. het gebak is voor elk wat wils. en lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantjga64
locatie:apeldoorn
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:27 oktober 2014
we hebben bijna altijd een taart van de hema is erg lekker en god betaalbaar
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantHosen
locatie:Weert
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijke slagroomtaart

Datum:26 oktober 2014
Heerlijke slagroomtaart tegen een schappelijke prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpokkeltje
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk gebak

Datum:24 oktober 2014
Onwijs lekker gebak , vooral de hazelnootschuimtaart
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantwestien22
locatie:9418 Wijster, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaarten van de HEMA zijn altijd verrukkelijk!!!

Datum:21 oktober 2014
Het was smikkelen en smullen.Alle vrienden vonden het lekker.
Mijn vader van 94 heeft zo'n lekkernij maar zo op.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanthimhimhim82
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Nogmaals een heel lekkere taart

Datum:21 oktober 2014
Dit is mijn tweede keer dat ik een taart op internet bestel. Het is nogmaals een heerlijke en een mooie taart geworden, hij maakte ons nogmaals heel blij en een leuke verjaardag van.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantTralalalalala
locatie:Heerhugowaard
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker hoor!

Datum:20 oktober 2014
Een lekkere slagroomtaart, leuk voor bij een verjaardag.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantnina1966
locatie:Culemborg, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart, lekker!

Datum:19 oktober 2014
Heerlijke taart, is ook de volgende dag nog van goede kwaliteit.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSabrinaMaat
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima taart

Datum:18 oktober 2014
Prima taart voor een mooie prijs.
Goede kwaliteit en mooi opgemaakt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantjast
locatie:Hoogeveen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Feestnummer

Datum:14 oktober 2014
De slagroomtaart is heerlijk van smaak en wordt op verjaardagen bij ons hoog gewaardeerd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantRuud1900
locatie:1521 Wormerveer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk

Datum:8 oktober 2014
Ik maak de doos open en zie een heerlijke slagroomtaart staan.
Met mijn vinger dip ik voorzichtig even in de slagroom om te proeven.
Mmmm, ik kan het niet laten om meteen even een punt uit te snijden en even een moment te genieten van dit heerlijke gebak, echt een aanrader!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarijkevk
locatie:Asten
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk luchtige slagroomtaart

Datum:6 oktober 2014
Royale en heerlijke slagroomtaart, een aanrader! 8 persoons maar je snijdt er makkelijk 10 punten van.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpiel
locatie:hoofddorp
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

uitstekende kwaliteit

Datum:3 oktober 2014
het is vers van de pers zeggen we dan het smaakt heerlijk en de prijs is goed en ik hoor alleen maar goede woorden over het gebak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKimura
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

MMmmmm............en voor een zo'n lage prijs

Datum:30 september 2014
Besteling zo gedaan. Superlekker en helemaal niet duur!!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantpime
locatie:Eindhoven
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere taart

Datum:23 september 2014
Het was een heerlijke taart, voor herhaling vatbaar, maar opgepast een kilootje erbij ! Dat nemen wij er af en toe bij !!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanteekhoorntje
locatie:Westervoort, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

zoals altijd heerlijk!

Datum:15 september 2014
Gewoon maar een slagroomtaart!
Nou deze niet!
Overheerlijk!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 13 volg>>