Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 pers

HEMA slagroomtaart 8 pers

Slagroomtaart met seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen
Gemiddelde score van klanten:
4,403 van de 5
4,4
 van de 
5
(201 beoordelingen) 201
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (201 beoordelingen)
5 sterren
110
4 sterren
72
3 sterren
12
2 sterren
4
1 ster
3
186 van de 19894%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 pers
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantsannefenne
locatie:meijel
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk

Datum:15 april 2014
ziet er erg mooi uit. smaakt heerlijk. wat je ziet is wat je krijgt, veel lekkers voor weinig geld
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantSusann
locatie:H.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker!

Datum:15 april 2014
Zoals altijd een heerlijke, verse taart voor een prima prijs. Helaas veel te snel op!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantMoeder4
locatie:Amersfoort, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Taart die iedereen lust

Datum:15 april 2014
Deze taart wordt bijna altijd besteld wanneer wij een verjaardag hebben van een van onze kinderen. De taart wordt erg gewaardeerd door hen en gaat ook meestal op aan de zonen, neefjes, nichtjes en vriendjes!
Zelf vinden wij de taart niet zo lekker. Te weinig 'banketbakkerachtig'!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantmanipame
locatie:zaandam
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:14 april 2014
Ik vond de cake wat droog kon verser viel mij een beetje tegen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTaliet
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ouderwets de lekkerste slagroomtaart

Datum:13 april 2014
Heerlijk en maakt mijn verjaardag al 42 jaar compleet
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantvught01
locatie:Tilburg
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker

Datum:12 april 2014
een betere taarten bakker kan ik bijna niet vinden
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantkeukenster
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

delicieus

Datum:10 april 2014
ik vond het heerlijk in alle opzichten.nl makkelijk te bestellen, ophalen en heerlijk om op te eten
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantbibikoko
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

gebak van de hema is heeeeeeeeeeeeerlijk

Datum:8 april 2014
heeft geen beoordeling nodig. Gewoon kopen en lekker genieten
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantUli3
locatie:Hardenberg
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Mmmm

Datum:8 april 2014
Mmmm Superrrr Lekkerrrr... Mijn favoriete taart...
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantschweppes
locatie:Coevorden
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

overheerlijke aankoop

Datum:8 april 2014
Heerlijke slagroomtaart van luchtig biscuitdeeg met jam en pudding
versiert met slagroom fruit en chocoladedecoratie mmmm.... erg lekker
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantGrunn29
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk!

Datum:6 april 2014
Heerlijke verse taart! Ideaal dat je het online kan bestellen en kunt oppikken in het filiaal.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantNatasnee
locatie:Deventer, Nederland
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere slagroom!

Datum:6 april 2014
De cakebodem is na één dag wel wat droog, dus niet handig als je het op een zondag nodig hebt. Maar verder is het wel een smaakvolle taart, de slagroom is lekker en de taart heeft een goede hoogte.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantdijkstrafoto
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

uitstekend

Datum:4 april 2014
de slag room taart was uitstekend goed en erg lekker zal het zeker aan bevelen aan mijn vrienden
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSwanie
locatie:Zwolle
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Taartbeoordeling

Datum:1 april 2014
We hebben genoten van de taart...was verrassend lekker én voor een aantrekkelijke prijs...Top!!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantself1e
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker!

Datum:31 maart 2014
Heel lekker en vers. De visite op ons verjaardag verwachten haast dat er op elke verjaardag wel een slagroomtaart (van de hema) is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTrudy66
locatie:Hellevoetsluis
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

lekker vers

Datum:30 maart 2014
ik had de taart voor zondag nodig heb hem zaterdag opgehaald. de taart was nog lekker vers.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantStroper
locatie:Ede, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vakwerk!

Datum:30 maart 2014
Mijn bezoek vond het gebak niet onderdoen voor de plaatselijke banketbakker!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantPaullus
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goed

Datum:30 maart 2014
Een taart zoals je die van de Hema verwachten mag.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantsturm
locatie:4481 Kloetinge, Nederland
leeftijd:18 tot 24
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere taart

Datum:29 maart 2014
Collega's en ik hebben hier heerlijk van gegeten, ga zo door zeker een aanrader voor andere of volgende gelegenheid.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 pers
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMarita62
locatie:Zuid Scharwoude
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lastig

Datum:27 maart 2014
Deze heerlijke taart is opgespoten voor 8 punten terwijl je er wel 12 uit kunt halen. Lastig snijden dwars door de slagroom en chocola heen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 11 volg>>