Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 p.

HEMA slagroomtaart 8 p.

Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met chocolade en vers seizoensfruit. De decoratie en het fruit kan per seizoen wisselen.
Gemiddelde score van klanten:
4,423 van de 5
4,4
 van de 
5
(293 beoordelingen) 293
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (293 beoordelingen)
5 sterren
165
4 sterren
103
3 sterren
14
2 sterren
6
1 ster
5
271 van de 28894%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 p.
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede aankoop

Datum:13 december 2013
Het is een heerlijke taart, zacht cake beslag, met een goede vulling.
Ook het uiterlijk zag er netjes en verzorgd uit.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:10 februari 2014
De taart is erg lekker, altijd met verjaardagen in huis.
En iedereen vind hem lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Wijk bij Duurstede
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroom-taart!

Datum:16 februari 2014
De slagroomtaart van Hema,
is voor jong of bejaard
de allerlekkerste taart!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk slagroom gebak

Datum:21 februari 2014
Een heerlijke taart echt wat je verwacht top.Allerbeste koop
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Maassluis
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

echt Hema

Datum:14 maart 2014
Lekke taart ! En niet duur ! Weet ook dat jullie geen kunstmatige stoffen in de slagroom doen !
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Bovenkarspel
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een feestje om te eten

Datum:27 maart 2014
prima verzorgde lekkere taart, een feestje waardig! Goede bestel en afhaalservice.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Zuid Scharwoude
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lastig

Datum:27 maart 2014
Deze heerlijke taart is opgespoten voor 8 punten terwijl je er wel 12 uit kunt halen. Lastig snijden dwars door de slagroom en chocola heen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:4481 Kloetinge, Nederland
leeftijd:18 tot 24
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere taart

Datum:29 maart 2014
Collega's en ik hebben hier heerlijk van gegeten, ga zo door zeker een aanrader voor andere of volgende gelegenheid.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ouderwets de lekkerste slagroomtaart

Datum:13 april 2014
Heerlijk en maakt mijn verjaardag al 42 jaar compleet
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Amersfoort, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Topper!!!!

Datum:20 april 2014
Altijd vers en lekker. Succes verzekerd. Mjammie......
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:dronten
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke aankoop

Datum:16 juni 2014
Heerlijk gebak, blijft lang vers, zelfs als het uit de vrieser komt!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Valkenburg
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Super!!

Datum:27 juni 2014
Suoer! Jammer dat hema valkenburg dit niet meer levert in de toekomst
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Almere
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:8 juli 2014
Lekker vers en zeer smakelijk.Ga dit zeker meer doen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klant
locatie:3342 AM Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

altijd vers, maar dit keer oud.

Datum:27 juli 2014
Vaker deze slagroomtaart gekocht en altijd vers. Dit keer helaas niet: de cake was oud ( hard, taai) en de slagroom 'hard'. Net of de taart ingevroren is geweest. ( Ik heb de taart op maandag middag gekocht)
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Vught
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

zeer goed prijs kwaliteit en smaak

Datum:4 augustus 2014
fantastisch !!! gebak is van goede kwaliteit en lekker makelijk via de webside te bestellen en op te halen in de winkel.
voor deze prijs en kwaliteit en verse taart kun je nergens terecht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:'s-Gravenzande, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

ik vind wat heerlijk voor de geld

Datum:10 augustus 2014
Meer dan geld waarde wat een lekker genieten van hema
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Heemskerk, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Mjam.... Mjam....!

Datum:18 augustus 2014
Een heerlijke slagroomtaart. Het 'kontje' van een punt mag wel wat minder nootjes bevatten. Iets teveel van het goede.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Eindhoven
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere taart

Datum:23 september 2014
Het was een heerlijke taart, voor herhaling vatbaar, maar opgepast een kilootje erbij ! Dat nemen wij er af en toe bij !!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:hoofddorp
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

uitstekende kwaliteit

Datum:3 oktober 2014
het is vers van de pers zeggen we dan het smaakt heerlijk en de prijs is goed en ik hoor alleen maar goede woorden over het gebak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Hoogeveen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Feestnummer

Datum:14 oktober 2014
De slagroomtaart is heerlijk van smaak en wordt op verjaardagen bij ons hoog gewaardeerd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 15 volg>>