Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 p.

HEMA slagroomtaart 8 p.

Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met chocolade en vers seizoensfruit. De decoratie en het fruit kan per seizoen wisselen.
Gemiddelde score van klanten:
4,434 van de 5
4,4
 van de 
5
(325 beoordelingen) 325
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (325 beoordelingen)
5 sterren
185
4 sterren
114
3 sterren
14
2 sterren
6
1 ster
6
297 van de 31495%van onze klanten zou dit product aanbevelen aan hun vrienaden
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 p.
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Terneuzen, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

De taart

Datum:25 november 2014
De taart bestelt via Internet. Afgehaald op de juiste datum en ik had de juiste taart en heerlijk vers.
We hebben genoten.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk hoor!

Datum:11 juni 2012
De taart is echt vers, lekker smeuiig, vers fruit erop, lekker veel slagroom. Echt om je vingers bij af te likken!!!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Bedum
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

zo wil je het!

Datum:1 februari 2014
Een slagroomtaart zoals een slagroomtaart hoort te zijn: luchtig, vers een smakelijk!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Roosendaal, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

hij was heel lekker en zag er mooi uit

Datum:11 september 2014
mooi goed en lekker zo als jullie gebak brood en beleg altijd is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Droge cake

Datum:1 maart 2014
Mijn beoordeling is voor de mokka die was heerlijk en de cake daarin was heerlijk.
Van het slagroom gebak daarvan was de cake zeer droog dit was mij nog niet eerder overkomen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Eindhoven
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed product

Datum:14 maart 2016
Het is en blijft lekker. In assortiment laten. Niets aan veranderen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:9678 Westerlee, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk!

Datum:19 februari 2016
Ik hou normaal gesproken niet zo van slagroomtaart, maar eerlijk is eerlijk, deze is echt heerlijk! Een absolute aanrader.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:'s-Gravenzande, Nederland
Leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
In gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

ik vind wat heerlijk voor de geld

Datum:10 augustus 2014
Meer dan geld waarde wat een lekker genieten van hema
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Amstelveen, Nederland
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:23 november 2014
Taart meegenomen naar werk om te trakteren!
Reactie van de collega's...prima taart...zeker van de Hema!
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:ter ape
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

romig stukje

Datum:30 april 2012
met verjaardagen en feestjes betekend voor ons hema gebak is van de party
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Rotterdam
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
In gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:1 mei 2012
Gemiddeld niet echt een uitschieter Qua smaak oid,Maar is ook niet te duur.Hoewel die wel steeds kleiner word?Ik vraag mij ook weleens af hoe vast die Vaste lage prijzen zijn?? De moorkop is alleen maar duurder geworden.Maar goed deze taart is prima te eten als je er niet teveel van verwacht,wil echt iets lekkers dan toch maar de echte banketbakker helaas wel duurder(alle waar naar zijn geld)
- 2punten
0 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:Amersfoort, Nederland
Leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
In gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Redelijke taart maar ik had beter verwacht

Datum:28 oktober 2012
Mooi versierd en groot, maar de smaak viel tegen: droog en met een iets te vette vulling. Ik had betere taarten gegeten van de Hema, ik denk dat deze gewoon te oud was
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijk slagroom gebak

Datum:21 februari 2014
Een heerlijke taart echt wat je verwacht top.Allerbeste koop
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:4481 Kloetinge, Nederland
Leeftijd:18 tot 24
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere taart

Datum:29 maart 2014
Collega's en ik hebben hier heerlijk van gegeten, ga zo door zeker een aanrader voor andere of volgende gelegenheid.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:28 oktober 2013
Redelijk, gele room zou vervangen kunnen worden door laagje slagroom!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

oude taart

Datum:24 maart 2014
Ik heb een slechte beoordeling gegeven omdat de cake oud en droog was. De slagroom was oud en kruimelig. Niet lekker. Was beter gewend van de Hema bakkerij
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Coevorden
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

overheerlijke aankoop

Datum:8 april 2014
Heerlijke slagroomtaart van luchtig biscuitdeeg met jam en pudding
versiert met slagroom fruit en chocoladedecoratie mmmm.... erg lekker
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk!

Datum:29 april 2012
Lekkere taart. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Dordrecht
Leeftijd:35 tot 44
geslacht:man
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Kinderfeestje

Datum:24 september 2013
Deze taart was heerlijk en was favoriet bij de kinderen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Groningen, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

gewoon heerlijk gebak

Datum:27 oktober 2014
fijn dat je gebak via internet kunt bestellen. het gebak is voor elk wat wils. en lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 17 volg>>