Beoordelingen van klanten voor HEMA slagroomtaart 8 p.

HEMA slagroomtaart 8 p.

Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met chocolade en vers seizoensfruit. De decoratie en het fruit kan per seizoen wisselen.
Gemiddelde score van klanten:
4,426 van de 5
4,4
 van de 
5
(303 beoordelingen) 303
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (303 beoordelingen)
5 sterren
170
4 sterren
108
3 sterren
14
2 sterren
6
1 ster
5
281 van de 29894%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor slagroomtaart 8 p.
Beoordeling 21 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:'s-Gravenzande, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

ik vind wat heerlijk voor de geld

Datum:10 augustus 2014
Meer dan geld waarde wat een lekker genieten van hema
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 22 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:4481 Kloetinge, Nederland
leeftijd:18 tot 24
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekkere taart

Datum:29 maart 2014
Collega's en ik hebben hier heerlijk van gegeten, ga zo door zeker een aanrader voor andere of volgende gelegenheid.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 23 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:28 oktober 2013
Redelijk, gele room zou vervangen kunnen worden door laagje slagroom!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 24 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Dordrecht
leeftijd:35 tot 44
geslacht:man
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Kinderfeestje

Datum:24 september 2013
Deze taart was heerlijk en was favoriet bij de kinderen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 25 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Groningen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

gewoon heerlijk gebak

Datum:27 oktober 2014
fijn dat je gebak via internet kunt bestellen. het gebak is voor elk wat wils. en lekker.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 26 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

zeker niet vers

Datum:25 februari 2014
Bestellen altijd taart bij de Hema, maar is nu misschien wel de laatste keer geweest. Was zeker niet vers. Slagroom smaakte alsof het al 2 dagen in de koelkast had gestaan.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 27 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Joure
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Smullen

Datum:21 maart 2014
Zo als altijd weer een prima taart goed gevuld en voor de verandering stukjes appel kwam goed tot zijn recht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 28 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:vlissingen
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goed

Datum:24 juni 2014
De taart ziet er altijd smaakvol uit en is altijd vers
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 29 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:Hoogezand
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Jammer

Datum:16 november 2014
Al jaren koop ik deze taart een aantal keren per jaar voor verjaardagen.
De taart was altijd goed en van constante kwaliteit. Dit keer was de smaak minder uitgesproken, de cake was iets droger en minder lekker evenals de slagroom en de vulling. ook de nougatine was anders het leek meer op korreltjes suiker. Overall allemaal kleine dingetjes waardoor de taart gewoontjes is en niet de uitzonderlijk goede smaak en consistentie heeft van de afgelopen jaren.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 30 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Enschede
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:29 mei 2012
Lekkere taart ik koop altijd het gebak in de Hema.
Want de Hema heeft het lekkerste gebak.
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 31 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:7831 Nieuw-Weerdinge, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:20 november 2012
Hij is super vers .
ziet er altijd goed uit ..
Je knut hem geen 2 dagen bewaren in de koelkast
dan gaat de slagroom verkeuren droog worden..
Dat doen de andere taarten iets minder en dat komt omdat daar minder slagroom op zit ...
MAAR HIJ IS SUPER LEKKER
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 32 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Meppel, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Slagroomtaart

Datum:14 mei 2012
Heerlijk vers en mooi op gemaakt, makkelijk te snijden
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 33 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Meppel
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

mmmm lekker!

Datum:31 maart 2013
Lekkere taart, de meiden genoten ervan bij hun kampioensfeestje
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 34 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima taart

Datum:14 mei 2012
Prima taart alleen was de kiwi nog niet helemaal rijp waardoor deze niet lekker en hard waren.
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 35 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant

royaal

Datum:22 november 2013
uit deze slagroomtaart zijn 8 royale punten te snijden.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 36 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Tevreden over kwaliteit

Datum:1 juni 2014
Een lekkere slagroomtaart die op het aangegeven tijdstip netjes voor me klaarlag. Niets op aan te merken.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 37 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Amsterdam
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed

Datum:28 augustus 2014
Goed. Het is lekker, vers, ziet er mooi uit en smaakt heerlijk.
Echt een aanrader.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 38 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Hoogeveen, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Feestnummer

Datum:14 oktober 2014
De slagroomtaart is heerlijk van smaak en wordt op verjaardagen bij ons hoog gewaardeerd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 39 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:apeldoorn
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slagroomtaart

Datum:27 oktober 2014
we hebben bijna altijd een taart van de hema is erg lekker en god betaalbaar
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 40 voor slagroomtaart 8 p.
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Zwarte Gat
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vers en fris

Datum:13 mei 2012
Goed van smaak, zag er goed uit. Een aanrader voor de toekomst.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
<<vorg 1 2 3 4 5 ... 16 volg>>