Beoordelingen van klanten voor HEMA strandstoel

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Blijven winkelen bij HEMA.

HEMA strandstoel

Inklapbare strandstoel.
Gemiddelde score van klanten:
2,647 van de 5
2,6
 van de 
5
(17 beoordelingen) 17
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (17 beoordelingen)
5 sterren
2
4 sterren
4
3 sterren
1
2 sterren
6
1 ster
4
6 van de 1735%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor strandstoel
Beoordeling 1 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantHemaKoper
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Ligt eraan wat je zoekt...

Datum:6 mei 2012
De stoeltjes zijn erg stevig en ze zitten lekker.
Ik heb ze alleen terug gebracht omdat ze erg groot blijven als je ze inklapt om te vervoeren of op te bergen. Het onderstel kan je niet apart dichtklappen, waardoor de stoeltjes dus teveel ruimte gaan in nemen in de achterbak vd auto (zit dan ook een rare hoek in, dus je kan ze niet platleggen).
Er zit helaas ook geen hengsel of iets dergelijks vast aan de stoel waardoor de erg lastig zijn om vast te houden als je bv naar het stand loopt met in je andere hand een strandtas.
De stoelen zijn dus echt een aanrader mits je ze OF niet hoeft te verplaatsen OF erg veel ruimte in je auto/caravan/schuur etc. hebt!
+ 28punten
31 van de 34 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 2 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantmoos5
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

slecht

Datum:23 juni 2013
De stoel zit niet fijn, je zit met je rug tegen de bovenste buis aan.
Ook kun je hem niet plat genoeg dichtvouwen.
+ 14punten
14 van de 14 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 3 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantLionQueenNL
locatie:Apeldoorn, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zit erg onaangenaam

Datum:20 augustus 2013
Omdat de kwaliteit voor de prijs prima is krijgt hij een redelijk. Echter de bovenste rand van de stoel drukt in de rug. Als je achterover zit, zoals het hoort, leun je dus meer tegen de ijzeren stang dan de stoffen rugleuning.
Ik heb ze dus weer terug gebracht.
+ 6punten
6 van de 6 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 4 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantMaYon
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zeer matig

Datum:11 juni 2014
Ik heb er 3 gekocht, online. Een zit wel aardig, een zit net niet en een zit ronduit waardeloos. De rugleuning gaat niet van allen even ver naar achter, wat tot gevolg heeft dat je steeds met een stang tegen je schouderbladen aan zit.
Daarnaast zijn ze ingeklapt bijzonder onhandig en niet stapelbaar...
Zou ze nooit meer kopen of iemand aanraden!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 5 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantriii
locatie:Veghel, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Slap stoeltje

Datum:9 juni 2014
Het stoeltje ziet er leuk uit, maar is erg slap. Als je er uit wilt opstaan, moet je uitkijken dat je niet met stoeltje en al omvalt, want door het lichte gewicht van het stoeltje en de druk die je bij het opstaan uitoefent op de armleuningen kukel je zo om. Het stoeltje is erg laag, maar zit best lekker. Je kunt het niet helemaal plat opvouwen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 6 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantFrederiek
locatie:Naarden, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

handig stoeltje

Datum:27 mei 2012
Heerlijk lezen op het strand met zo'n handig stoeltje.
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
Nijmegen100
 
Even geduld terwijl meer informatie over Nijmegen100 wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Nijmegen100 worden geladen.
Zit niet lekker
gepost29 december 2012
Helaas vinden wij het stoeltje niet lekker zitten.
De beugel aan de ovenkant duwt in je rug en hierdoor zit ie niet lekker relaxed. Of je moet helemaal onderuit zakken zodat je rug onder de beugel zit maar dan zit je ook niet goed en houd je ook niet lang vol.
Jammer want het stoeltje ziet er wel erg leuk uit en de kleur is ook heel mooi.
+ 10punten
10 van de 10 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 7 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantWijm
locatie:Bunschoten
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Fijn

Datum:11 juli 2014
Een leuk stoeltje voor een leuke prijs kwaliteit verhoudibg
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 8 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantboaz
locatie:leiden
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

strandstoel

Datum:29 juni 2014
de strandstoel is zwaar en is niet klein als hij ingeklapt is. Bovendien is de rugleuning te hard
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 9 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantBreeg
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Rugleuning vervelend

Datum:28 juni 2014
De stang in de rugleuning maakt dat de stoell voor geen meter zit. Jammer want hij ziet er leuk uit en ik ben al heel lang op zoek naar een dergelijke stoel.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 10 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMamba
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Strandstoel

Datum:15 juni 2014
Handig stoeltje. Makkelijk te dragen en goed te gebruiken op het strand of zwembad.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 11 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantGabriela
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

foute stoel

Datum:6 juni 2014
Ongelooflijk slecht ontwerp. Met en hoek van maar 90 graden tussen rug en zitvlak kun je niet goed zitten op zo'n lage stoel. Bovendien is je middenrug gedrukt tegen de metale frame in plaats van de textile rugleuning! Meteen teruggebracht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 12 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMik35
locatie:Amsterdam
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ideaal stoeltje voor in het park

Datum:23 mei 2014
Makkelijk mee te nemen en lichtgewicht stoeltje, nu al blij mee!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 13 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantMeli
locatie:Nijmegen, Nederland
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zit er recht

Datum:22 mei 2014
Stoeltje zit erg recht niet echt relaxt. Kwaliteit is wel goed stevig
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 14 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantanoniempje1
locatie:Coevorden
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

echt Hema

Datum:5 mei 2014
prima stoeltje voor heel weinig geld. De stang van de rugleuning is een beetje hard maar met een handdoek ertegenaan gaat het prima. Het doek is stevig en het frame is ook stevig genoeg. Enige minpuntje is dat hij niet zo plat ingeklapt kan worden dus hij neemt redelijk veel plaats in beslag.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 15 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantsan1977
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

niet comfortabel en zwaar (gewicht)

Datum:27 april 2014
Op het oog een leuk model, maar hij is zwaar (gewicht) en zit totaal niet comfortabel. Waarschijnlijk doordat de rugleuning té recht is. Had eigenlijk iets in een hellende hoek naar achteren moeten staan, ook al was het maar een beetje. Heel jammer, want ik vond/vind het een aardig model en de prijs is ook aantrekkelijk.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 16 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantPieta80
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Fijne strandstoel

Datum:27 april 2014
Materiaal oke, maar vervelend dat je bovenstang tegen je achterhoofd hebt. Die had lager moeten zitten of bovengedeelte van stoelen alleen met zijstangen en zonder hoofdstang.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 17 voor strandstoel
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantKleinePinda
leeftijd:18 tot 24
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Leuk en comfortabel

Datum:10 april 2014
Deze stoeltjes zijn superhandig: ze zijn niet zwaar (ik heb in mn eentje 2 stuks gedragen), zijn goed op te bergen als je ze opvouwt en ze zitten super! Het materiaal van de zitting en de rug is makkelijk schoon te maken, het is namelijk geen stof maar een soort van dungeweven plastic.
Ze zijn laag bij de grond dus voor lange mensen is het wellicht wat moeilijk opstaan, zelf ben ik vrij klein dus dit stoort mij niet.
Tot nu toe gebruiken wij ze voor op ons balkon maar ik weet zeker dat ze nog meegaan naar het zwembad/strand!
Verder vind ik de kleur super, lekker zomers en fris!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.