Beoordelingen van klanten voor HEMA fiets- en wandelwagen

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Blijven winkelen bij HEMA.

HEMA fiets- en wandelwagen

Fiets- en wandelwagen, geschikt voor maximaal 2 kinderen. Makkelijk en snel in te vouwen en op te bergen.
Gemiddelde score van klanten:
4,286 van de 5
4,3
 van de 
5
(14 beoordelingen) 14
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (14 beoordelingen)
5 sterren
6
4 sterren
6
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0
13 van de 1493%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor fiets- en wandelwagen
Beoordeling 1 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantArjen
locatie:Berkel en Rodenrijs, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

toppertje

Datum:10 januari 2013
Afbeeldingen voor deze beoordeling
(klik hier om afbeelding op volle grootte te zien)
Door gebruiker verschafte foto
top karretje en wij hebben er gewoon een maxi-cosi in gehad.
klein beetje hobbyen met de bandjes die erbij zitten ging het perfect en veilig. je moet een beetje handig zijn.
de zakjes over de gordel knobbels(zo noem ik ze maar) en aan de achterzijde de band in de riemclip van de maxi cosi vast, veilig en nog iets verend ook wat fijn is voor je kindje.
de prijs is top voor wat je krijgt maar na 4 jaar is hij wel op denk ik.
aanrader in vergelijking met de karren die gewoon dik 250 euro duurder zijn.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 2 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantmama2kids
locatie:Zoetermeer
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Kids en wij helemaal tevreden!

Datum:16 juli 2012
Wij hebben deze kar nu ruim 4 maanden in gebruik. Wij gebruiken hem vaker als wandelwagen dan fietskar.
Onze kinderen van 4 en 2 passen er perfect in en er is nog wat ruimte over naast hen en voor de voetjes. Achter de stoeltjes nog ruim voldoende plaats voor boodschappen / luiertas. Voorin ruimte gemaakt voor drankjes/boekjes/klein speelgoed.
Goed inklapbaar, neemt relatief weinig plaats in. Rijdt heel soepel en niet zwaar. Heel makkelijk om de kleine van 4 van school te halen en daarna even door voor de boodschappen. Zitten ze samen naast elkaar bij te klesten. In het winkelcentrum ook heel handig. In sommige winkels wel wat behendingheid vereist ; ). Super makkelijk in dierentuin en pretpark.
Goede aankoop, zeker gezien de prijs! (wij hadden 'm in de aanbieding voor 120,-) Kwaliteit ook goed, goede stevige stof en constructie. Handige rem aan beide kanten van de wagen. In -en uitklappen moet je handig in worden.
+ 18punten
21 van de 24 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
Indiana
Amsterdam
 
Even geduld terwijl meer informatie over Indiana wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Indiana worden geladen.
Ook geschikt voor een labrador?
gepost21 augustus 2012
Hallo zou deze wagen ook geschikt zijn voor een labrador? Weet iemand dit?
Alvast dank.
+ 2punten
5 van de 8 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 3 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantmodepas
locatie:Rijen
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

super wagen/kar

Datum:10 juli 2012
Hij is echt heel erg fijn en zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding een super aan te bevelen wagen/kar.
Er is veel ruimte voor bv boodschappen en/of babytas.
Alleen vraag ik me wel af of je losse onderdelen kunt verkrijgen, zoals bv een bevestiging voor aan de fiets voor een tweede fiets. Bv voor de fiets van papa en/of opa/oma???
+ 7punten
7 van de 7 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reacties(2)
Reacties(2)
Avatar klant
Overb
 
Even geduld terwijl meer informatie over Overb wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Overb worden geladen.
Extra koppelstuk
gepost16 augustus 2012
Ik kwam onlangs bij de veel gestelde vragen op de Hema site het volgende tegen: "Het koppelstuk van uw fietskar kunt u bij de Klantenservice van uw vestiging bestellen. "
Zojuist heb ik telefonisch bij een vestiging een extra koppelstuk kunnen bestellen (gisteren voor niets bij een andere vestiging geweest die 'te klein' was en waar ze dus geen onderdelen konden bestellen).
Met een beetje mazzel is het er maandag en dan zullen we zien of het de goede is en hoe duur.
+ 4punten
4 van de 4 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
Mamaartje
 
Even geduld terwijl meer informatie over Mamaartje wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Mamaartje worden geladen.
Erg handig
gepost15 juli 2012
Opa is erg blij met de fietskar! Is erg handig, zeker als je drie kleinkinderen wilt vervoeren en als wandelwagen is hij erg soepel.
Maar is er los een extra verbindingsstuk voor de fiets te verkrijgen?
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(2)
Reacties(2)
Beoordeling 4 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantAnkeK
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede kar voor een goede prijs

Datum:25 juni 2012
fijne fietskar waarvan we veel plezier gaan hebben.
Jammer dat er geen babyschalen bij te koop zijn
+ 1punt
3 van de 5 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 5 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantHipMama
locatie:Ede
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

stoere en degelijke kinderkar

Datum:20 juni 2012
Mooie kar van stevige materialen en stoere uitstraling. Even goed oefenen met rijklaar maken maar dat went, fijn dat de kar ingeklapt kan worden (past dan ook prima door de schuurdeur en kan in de schuur worden opgehangen) en neemt weinig ruimte in. zou wel handig zijn als het wandelwagenwiel al aan de kar zou zitten, dan hoef je alleen de stang weg te klappen en je kunt gaan wandelen. Nu is dat wel even prutsen met je kindje(s) in de kar. Door de verende trekstang fietst het wel wat schokkeriger, maar als je fiets omvalt breekt kan de stang iig niet afbreken.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 6 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantChick
locatie:Heerenveen, Nederland
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Handig, licht, een aanrader!

Datum:16 juni 2012
Het is een mooie fietskar, die makkelijk te bevestigen en los te maken is en niet veel weegt. Binnen in is genoeg ruimte (ook nog een vak achter de zitjes waar je boodschappen oid kwijt kunt). Je kunt hem ook loskoppelen en als buggy vooruitduwen. Ideaal! Een hor en zeiltje zodat ej kindje lekker droog kan zitten. Het enige dat ik jammer vind is dat hij niet in ligstand kan, maar ik weet niet of er uberhaupt wel fietskarren zijn die dat kunnen. Vlaggetje zit er ook bij.
+ 1punt
2 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 7 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantLindaLinda
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima!

Datum:18 mei 2012
Mooie fietskar, makkelijk in gebruik. Hij zit snel in elkaar, en inklappen is ook zo gebeurd. Alleen jammer dat de HEMA geen babyschalen verkoopt om het compleet te maken.
+ 5punten
5 van de 5 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
HipMama
Ede
 
Even geduld terwijl meer informatie over HipMama wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over HipMama worden geladen.
inklappen
gepost31 mei 2012
Hai Linda,
Kun je het bovendeel helemaal plat leggen, of hoe werkt dat inklappen precies? als ie namelijk 80 cm breed is past de kar niet door de schuurdeur, mogelijk wel in opgeklapte staat... Ook qua opbergen handig om te weten.
mogelijk zou Hema iets meer kenmerken kunnen noemen op de site.
+ 8punten
8 van de 8 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 8 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantKarin13
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Fietskar

Datum:15 mei 2012
De fietskar ziet er goed uit en lijkt van goede kwaliteit te zijn. Het nadeel is dat het erg lastig is om de stang te verwisselen met het wieltje. De stang gaat erg zwaar en je kunt er niet makkelijk voor zitten. Dit zou praktischer en veiliger moeten kunnen,
vr groet
+ 4punten
4 van de 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
HipMama
 
Even geduld terwijl meer informatie over HipMama wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over HipMama worden geladen.
wandelwagen
gepost28 mei 2012
Moet je de stang er helemaal afhalen als je wilt wandelen met de wagen, of kun je deze wegklappen? En zit het wieltje er los bij?
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 9 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantfietsplezier
in gebruik:1 maand
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima kar voor fietstochtjes.

Datum:14 mei 2012
Onze dochter van 2 maanden zit nog niet rechtop, maar we konden niet wachten om met haar te gaan fietsen. De Maxi Cosi hebben we met spanbanden vastgezet en we hebben een heerlijke tocht gemaakt. Over de hobbels en bobbels hebben we rustig gefietst.
Ze heeft bijna de hele rit geslapen.
+ 7punten
8 van de 9 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
beppe
 
Even geduld terwijl meer informatie over beppe wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over beppe worden geladen.
fietskar
gepost12 september 2012
Kan er ook een maxi cosy in?
+ 1punt
2 van de 3 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 10 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantFietsliefhebber
locatie:Van het noorden tot het zuiden
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima fietskar

Datum:2 mei 2012
Wij zijn erg blij met de fietskar, handig dat je 2 kinderen droog kunt vervoeren en ook nog boodschappen. We hadden al eerder een soortgelijke fietskar gekocht, 1,5 jaar geleden en daarvan is de veer van de trekstang afgebroken. Die kwaliteit vind ik niet top, we hadden hem wel intensief gebruikt. Maar goed, toch zijn we er zo blij mee dat we hem opnieuw gekocht hebben. Hij is nu handiger ontworpen, het wiel gaat nu in het zelfde systeem als de trekstang. Een fietskar is de veiligste manier om je baby te vervoeren. De maxicosi past er niet in, wel met een babyschaal.
Groet!
+ 4punten
4 van de 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 11 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantjanneke
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

fijn, maar net te breed om mee naar binnen te nemen

Datum:27 april 2012
Ik las in de review dat hij toch wat breder is dan vermeld staat. Dat is inderdaad zo en daardoor kan hij bij mij ook niet door de deur heen. Dat vind ik een minpunt (zeker omdat ik de kar mede door de breedte had uitgekozen)
De omschakeling van fietskar naar wandelwagen is heel simpel, maar je moet wel sterk zijn om het uit elkaar te trekken.
Verder loop hij heerlijk als wandelwagen en ziet hij er zeer degelijk uit.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 12 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantgrannie
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lucht

Datum:25 april 2012
Afbeeldingen voor deze beoordeling
(klik hier om afbeelding op volle grootte te zien)
Door gebruiker verschafte foto
Het was even een extraatje dat de banden nog opgepompt moesten worden!
Mijn kleindochter heeft de eerste rit stralend als een koningin gemaakt in haar kar.
Binnenkort wordt haar broertje geboren, ik hoop dat de schelp ernaast past!
Er passen immers 2 kinderen in volgens de folder.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 13 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantEline
locatie:Nieuwegein
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Ideale manier om met je kleintje mobiel te zijn!

Datum:12 april 2012
Ik ben erg blij met de fietskar omdat ik nu weer lekker kan fietsen met m'n kleintje. Het fietst helemaal niet zwaar al moet je wel even extra hard trappen als je een heuveltje opgaat. De kar is ongeveer even breed als een fietsstuur, dus ik kan overal komen en wegversmallingen e.d. zijn geen probleem!
Ook in winkels kun je prima uit te voeten met de wandelwagen (mits de winkel niet te klein is natuurlijk).
Ik heb de maxi-cosi met spanbanden in de kar bevestigd en dat werkt prima! Binnenkort over naar de peuterschaal! Jammer dat ze die (en babyschalen) niet bij de Hema verkopen.
Wat ik wel een nadeel vind, is de breedte, die is namelijk opgemeten exclusief de assen van de wielen, dus de fietskar is echt 80cm breed en dit is lastig met een deurbreedte van 80cm!
Een productsuggestie voor de Hema: maak het kijkvenstertje bovenop de kar ook met gaas zodat het open kan, want nu wordt het snel heel warm in de kar (ik doe dan de rits aan de achterkant open) en het zou wel fijn zijn om te kunnen luchten (zonder rijwind te krijgen).
+ 21punten
21 van de 21 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reacties(4)
Reacties(4)
Avatar klant
dianal
etten leur
 
Even geduld terwijl meer informatie over dianal wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over dianal worden geladen.
vraagje
gepost16 juli 2012
is hij handig om te toveren tot buggy want zit met een dochtertje die nog niet kan lopen ?? want lees hieronder dat dat heel stroef gaat....
 0punt
0 van de 0 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
Eline
Nieuwegein
 
Even geduld terwijl meer informatie over Eline wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Eline worden geladen.
@ Britt
gepost28 april 2012
Er zit een flink vak waar je aardig wat boodschappen in kwijt kan. Ik krijg ook de luiertas (helemaal vol) er in en dan is er nog ruimte, dus echt prima voor boodschappen.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
janneke
 
Even geduld terwijl meer informatie over janneke wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over janneke worden geladen.
boodschappen met 2 kinderen
gepost27 april 2012
Er is zeker nog ruimte voor boodschappen als er twee kinderen inzitten.
Achter de zitting zit een groot vak.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
Britt
Amsterdam
 
Even geduld terwijl meer informatie over Britt wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Britt worden geladen.
Fietskar
gepost23 april 2012
Hoi Eline,
Ik zat net jouw beoordeling te lezen op de site van de Hema over de fietskar. Ik zag dat deze nu weer in de aanbieding is en ben op zich wel geinteresseerd. Nou had ik alleen nog een vraagje; als ik er twee kinderen in heb zitten, is er dan nog plek voor boodschappen?? Dat is voor mij wel echt een voorwaarde namelijk...
Alvast bedankt voor je reactie!
 0punt
0 van de 0 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(4)
Reacties(4)
Beoordeling 14 voor fiets- en wandelwagen
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantdroeftoeter
locatie:tilburg
leeftijd:25 tot 34
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

mooi en ruim

Datum:3 april 2012
mooie fiets/wandelwagen
mooie vorm lekker ruim en groot opbergvak achterin
goed wendbaar door het zwenkwieltje voor
heel makelijk in te klappen en wielen zijn simpel te monteren/demonteren
heel goed bankje met zachte zitting en gordels
zijn er blij mee
echt een aanrader
+ 12punten
12 van de 12 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reacties(3)
Reacties(3)
Avatar klant
Saskia1982
 
Even geduld terwijl meer informatie over Saskia1982 wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Saskia1982 worden geladen.
Geweldig ding!!
gepost1 november 2012
Wij hebben de fietskar nu ruim 2 jaar in gebruik en we gebruiken hem bijna dagelijks. Erg fijn om de kids naar school te brengen (als wandelwagen) en erg fijn om naar de Efteling te gaan (als fietskar en als wandelwagen) Het omturnen van fietskar naar wandelwagen is erg eenvoudig. niet vergeten om het losse wieltje achterin de fietskar te leggen.... Wij zijn erg enthousiast over de fietskar en ik kan hem iedereen aanraden. Wij hebben 2 kinderen kort op elkaar gekregen en dan is dit de ideale oplossing. Ook door het zwenkwiel waardoor de kar makkelijker wendbaar is. In de winkels vereist het inderdaad wel wat behendigheid aangezien in veel winkels de gangetjes erg smal zijn, maar nogmaals het is een ideaal ding. Ik hoor regelmatig reacties dat het wel erg handig is zo'n kar. Ik zou zeggen, mocht je er een willen aanschaffen... DOEN!! Het is het geld dubbel en dwars waard!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
Tegenvallertje
Hoorn nh
 
Even geduld terwijl meer informatie over Tegenvallertje wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Tegenvallertje worden geladen.
Kar top, maar niet geheel wat ik had verwacht :(
gepost2 mei 2012
Zoals ik de kar heb ontvangen en wat er in de handleiding staat is het of een fiets kar of een wandelwagen.
Het voorwiel kan dus niet bevestigd zijn als je de kar achter de fiets hebt.
Dit betekent dat als je naar de stad gaat, je de stang verwijderd en vervolgens het wiel erin moet schuiven om de kar als loopkar te gebruiken, dit gaat echt super stroef dus ik vind het helemaal niets.
Heel veel gepruts met een peuter en baby in de kar :S.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze reactie behulpzaam.
Avatar klant
cootje
 
Even geduld terwijl meer informatie over cootje wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over cootje worden geladen.
fiets en wandelwagen
gepost27 april 2012
Past hier ook een babyschelp in?????
+ 8punten
8 van de 8 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(3)
Reacties(3)