Beoordelingen van klanten voor HEMA vin maison rouge

HEMA vin maison rouge

Le vin maison rouge de HEMA est fabriqué à partir de différents cépages espagnols authentiques. Un vin rouge souple et riche en arômes facile à boire.
Gemiddelde score van klanten:
4,12 van de 5
4,1
 van de 
5
(133 beoordelingen) 133
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (133 beoordelingen)
5 sterren
40
4 sterren
74
3 sterren
15
2 sterren
3
1 ster
1
121 van de 13192%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor vin maison rouge
Beoordeling 1 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Rotterdam
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor weinig geld

Datum:28 februari 2014
Uitstekende aankoop, zeker als je gebruik maakt van de gratis bezorging die er gold respectievelijk geldt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede aankoop

Datum:20 november 2012
hema huiswijn geprobeerd en het is lekker hoor.
wilde even de huiswijn van de hema proberen en het is een lekkere
wijn, dat geldt ook voor de rose.
 0punt
2 van de 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Enschede
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere slobber wijn

Datum:16 november 2014
Lekker als je niet te kritisch bent. Geen wijn voor bij een goede maaltijd
- 1punt
0 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Veghel
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed

Datum:28 januari 2013
Lekkere lichte fruitige wijn, goed prijs-kwaliteit verhouding
het proberen waard !
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Ridderkerk, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

uitstekende kwaliteit

Datum:22 november 2013
lekkere wijn uitstekende kwaliteit voor een goede prijs
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Naarden
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vlotte dronk

Datum:22 november 2013
Als makkelijke drinkbare huiswijn uitstekend te gebruiken
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker glas wijn voor een goede prijs

Datum:6 mei 2014
Lekker glas betaalbare wijn.
Internet bestellen eenvoudig, jammer dat de bezorgkosten hoog zijn, dus halen wij de wijn (met rollator) op in de winkel.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Vlissingen
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw

Tafelwijn

Datum:27 februari 2014
Beetje vlakke wijn. In tegenstelling tot de omschrijving, weinig aroma. Smaak blijft niet 'hangen'. Het is een aardige slobberwijn maar niet meer dan dat. Jammer, had er meer van voorgesteld.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Leeuwarden
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:10 november 2013
PRIMA WIJN VOOR WEINIG GELD. De Hema prima waar voor je geld.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:doornspijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een wijntje dat smaakt, voor een prijs die je portemonnee niet kraakt.

Datum:17 juli 2014
we drinken al meerdere jaren wijnvan de HEMA. altijd goed en voor een vriendelijke prijs.net als alle andere produkten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:andijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

wijn is soepel en fruitig

Datum:14 januari 2013
wijn is soepel en fruitig licht van smaak heerlijk bij rood vlees
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere elkedag wijn

Datum:22 december 2013
Een soepele wijn, inderdaad, voor even ontstressen en lekker bij het eten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:roermond
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke rode wijn

Datum:23 februari 2014
zeer goede wijn voor een zeer lage prijs
ik drink hen altijd als huiswijn .
het nieuwe etiket vind ik mooier en beter.de naam huiswijn op het etiket vind ik te weinig eer voor deze heerlijke wijn.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een goede vervanger van ons vaste merk

Datum:6 augustus 2014
Na een test van een flesje, gelijk een doos besteld
Niet een te zware wijn met een lekkere nasmaak
Ook hier is de prijs weer zeer scherp.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Helder, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker huiswijntje

Datum:7 april 2013
deze rode huiswijn is een lekkere wijn voor bij de maaltijd, zeker voor deze uitstekende prijs, het is wel `n soepele wijn ,maar iets minder geschikt als aperatief.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn

Datum:28 maart 2014
Een heerlijke wijn, ietwat zuur, maar voor de rest vol en fruitig
- 1punt
0 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke wijn

Datum:16 december 2012
heerlijke wijn om zo ff te drinken. Of het nou smiddags of savonds is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Aanrader !

Datum:23 december 2013
Een volle smaak, fijne afdronk, soepel rood. Echt een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed !
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:Wassenaar
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zijn er niet kapot van

Datum:26 juli 2014
Wij hebben wel lekkerder wijnen gedronken.
Wij gingen op de beoordelingen van anderen af, maar wij kopen deze niet meer.
Jammer dat we er 12 gekocht hebben, toch maar eerst proberen te proeven voor de aanschap.
Gelukkig was ie niet duur...
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor vin maison rouge
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Lekker voordelig wijntje

Datum:22 juli 2013
Voor een 'doordeweeks' huiswijntje goed drinkbaar. De vermelde literprijs van 3,33 is echter onjuist, dat is ie zelfs niet bij de actie 12=11. Maar evengoed zeer betaalbaar, dat wel.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>