Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn - rood

HEMA huiswijn - rood

Dat deze huiswijn regelmatig in de pers geroemd wordt, is niet verwonderlijk. Deze rode wijn is gemaakt van de authentiek Spaanse druivensoorten Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Een heerlijke soepele wijn met aroma's van zoete cassis en bosbessen.
Gemiddelde score van klanten:
4,104 van de 5
4,1
 van de 
5
(135 beoordelingen) 135
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (135 beoordelingen)
5 sterren
40
4 sterren
75
3 sterren
15
2 sterren
4
1 ster
1
122 van de 13392%of reviewers recommend this product.
Beoordelingen van klanten voor huiswijn - rood
Beoordeling 1 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

een prima tafelwijn

Datum:16 oktober 2012
Avatar klant
locatie:Den Haag, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
een zachte, makkelijke wijn: echte tafelwijn. Zeker gezien de prijs.
Afpompen heeft geen zin: de volgende dag is de wijn niet meer lekker.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

heel goede aankoop

Datum:10 september 2013
Avatar klant
locatie:Eindhoven, Nederland
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
de wijn is perfect om zo te drinken, maar kan ook prima bij een lichte maaltijd.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Wijn

Datum:20 maart 2014
Avatar klant
locatie:Zaandam
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
De wijn bestellen we al diverse jaren en is nu wat "houteriger"van smaak
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5

aanrader

Datum:7 maart 2013
Avatar klant
locatie:Twenterand
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
een behoorlijke rode wijn tegen een gunstige prijs dankzij 12 voor 10. Neemt een vaste plaats in als huiswijn
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Blijf maar omfietsen wijn

Datum:17 november 2014
Avatar klant
locatie:Geervliet
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Prima wijn voor die prijs, heerlijk soepel met voldoende aroma's.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5

Geen korting meer?

Datum:2 mei 2014
Avatar klant
locatie:Mijdrecht
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:3 maanden
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Goede Prijs-kwaliteitverhouding.
Let op! Het viel me op dat ik geen 2 fles korting kreeg bij 2 volle dozen van dit product. Dus ik zal het waarschijnlijk niet meer kopen.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Lekker

Datum:12 oktober 2014
Avatar klant
locatie:Berkel en Rodenrijs
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Soepel wijntje voor veel gelegenheden, voordelige huiswijn
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

heel goede aankoop

Datum:22 januari 2013
Avatar klant
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
een lekkere wijn voor bij een etentje of gezellig met z'n twee te drinken
is goed van smaak en ruikt lekker.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

verhouding prijs-kwaliteit perfect

Datum:29 september 2014
Avatar klant
locatie:Emmeloord
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Aanvankelijk met enige scepsis een fles aangeschaft, vervolgens geregeld meerdere dozen via internet besteld.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5

Huiswijn

Datum:24 februari 2014
Avatar klant
locatie:'s-Gravenhage
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Een heerlijke, makkelijk wegdrinkende rode wijn die ik zéker weer ga kopen. Een ábsolute aanrader voor een vriendenprijs!!
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Goede wijn

Datum:5 november 2013
Avatar klant
locatie:Nijmegen
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Goede wijn bij het eten en bij de borrel, voor een schappelijke prijs.
Niet voor de echte wijnkenner
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5

Prima wijn

Datum:7 januari 2014
Avatar klant
locatie:Zwartewaterland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Dit is nu met recht een "omfietswijn". Echt de moeite waard en heel voordelig.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Veel voor weinig;Echt HEMA dus!

Datum:7 februari 2014
Avatar klant
locatie:Groningen, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Via de bekende wijn proevers en hun boeken al enige jaren geregelde afnemer van Hema-wijnen. Zelden teleurgesteld. Echter..... de etiketten van de huiswijnen zijn bedroevend. Met zoveel vormgevers in huis moet het toch mogelijk zijn daar wat aardigs van te maken, waarbij de voortdurende wisselingen van etiketten de koper onzeker maken of de aanschaf wel dezelfde is als die hij eerder kocht. Verder is het voor de wijndrinker ook aardig als hij (of zij natuurlijk) zich wat verder kan ontwikkelen. Graag dus ook meer informatie over de gebruikte druivenrassen.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5

Lekkere wijn

Datum:10 september 2013
Avatar klant
locatie:Wirdum (FR)
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Ook deze wijn is prima, alleen is het etiket veranderd van de HUISWIJN van HEMA. Ook zit er nu een draaidop op i.p.v. een kurk. Wellicht hen ik een andere soort gekregen maar ook de geleverde wijn is prima te drinken voor een super lage prijs.
Atze Postma
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

lekker wijntje

Datum:3 november 2013
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
een lekker gemakkelijk wijntje voor alle mensen met soms een wat verschillende smaak
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Goeie aanschaf

Datum:26 april 2012
Avatar klant
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
En goede wijn, zeker voor die prijs.
Wij drinken hem al een hele poos op aanraden van iemand, zeker de moeite waard, zeker voor mensen die van een stevige wijn houden.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Soepel wijntje

Datum:24 maart 2014
Avatar klant
locatie:Soest
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Prima wijn voor gewoon alle dag en tegen een goede prijs.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Lekkere thuiswijn

Datum:19 november 2012
Avatar klant
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Lekker wijn voor "thuis" gebruik.
Ik schenk deze wijn voor mij zelf elke dag...
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5

Vin du motard

Datum:21 april 2014
Avatar klant
locatie:Oirschot, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Lekkere en makkelijk drinkbare wijn voor een feestje. We vervangen het etiket en plakken er een eigen ontworpen etiket op.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5

heerlijke wijn

Datum:25 juli 2014
Avatar klant
locatie:1541 Koog aan de Zaan, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
In gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Een prima produkt voor de eerste keer gekocht, zullen zeker
nogmaals aanschaffen.
Het smaakt heerlijk de Spaanse wijn, geschikt voor de middag, en
voor bij de avondmaaltijd.
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>