Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn - rood

HEMA huiswijn - rood

Dat deze huiswijn regelmatig in de pers geroemd wordt, is niet verwonderlijk. Deze rode wijn is gemaakt van de authentiek Spaanse druivensoorten Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Een heerlijke soepele wijn met aroma's van zoete cassis en bosbessen.
Gemiddelde score van klanten:
4,104 van de 5
4,1
 van de 
5
(135 beoordelingen) 135
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (135 beoordelingen)
5 sterren
40
4 sterren
75
3 sterren
15
2 sterren
4
1 ster
1
122 van de 13392%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn - rood
Beoordeling 1 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Haag, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een prima tafelwijn

Datum:16 oktober 2012
een zachte, makkelijke wijn: echte tafelwijn. Zeker gezien de prijs.
Afpompen heeft geen zin: de volgende dag is de wijn niet meer lekker.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Eindhoven, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heel goede aankoop

Datum:10 september 2013
de wijn is perfect om zo te drinken, maar kan ook prima bij een lichte maaltijd.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:amsterdam
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor een goede prijs

Datum:7 november 2013
heerlijke wijn om lekker in de avond, na het werk te drinken.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Zaandam
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:20 maart 2014
De wijn bestellen we al diverse jaren en is nu wat "houteriger"van smaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Houten
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn rood

Datum:26 oktober 2014
Wijn, die overal bij smaakt, soepel en rond met een duidelijke cassissmaak, met een uitstekende prijs!!!
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Leeuwarden
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:10 november 2013
PRIMA WIJN VOOR WEINIG GELD. De Hema prima waar voor je geld.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Goes
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een goede wijn behoeft geen krans

Datum:28 januari 2014
we drinken al geruime tijd, na diverse andere wijnen uitgeprobeerd te hebben, de vrij constante HUISWIJN van de Hema.
Een echte "slobberwijn" voor alle dag en toch ook wel voor bijzondere gelegenheden.
Echt een wijn, die naar wijn proeft. voor een betaalbare prijs!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Vlissingen
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw

Tafelwijn

Datum:27 februari 2014
Beetje vlakke wijn. In tegenstelling tot de omschrijving, weinig aroma. Smaak blijft niet 'hangen'. Het is een aardige slobberwijn maar niet meer dan dat. Jammer, had er meer van voorgesteld.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:andijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

wijn is soepel en fruitig

Datum:14 januari 2013
wijn is soepel en fruitig licht van smaak heerlijk bij rood vlees
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Twenterand
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

aanrader

Datum:7 maart 2013
een behoorlijke rode wijn tegen een gunstige prijs dankzij 12 voor 10. Neemt een vaste plaats in als huiswijn
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Mijdrecht
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Geen korting meer?

Datum:2 mei 2014
Goede Prijs-kwaliteitverhouding.
Let op! Het viel me op dat ik geen 2 fles korting kreeg bij 2 volle dozen van dit product. Dus ik zal het waarschijnlijk niet meer kopen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:doornspijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een wijntje dat smaakt, voor een prijs die je portemonnee niet kraakt.

Datum:17 juli 2014
we drinken al meerdere jaren wijnvan de HEMA. altijd goed en voor een vriendelijke prijs.net als alle andere produkten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Berkel en Rodenrijs
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:12 oktober 2014
Soepel wijntje voor veel gelegenheden, voordelige huiswijn
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Geervliet
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Blijf maar omfietsen wijn

Datum:17 november 2014
Prima wijn voor die prijs, heerlijk soepel met voldoende aroma's.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heel goede aankoop

Datum:22 januari 2013
een lekkere wijn voor bij een etentje of gezellig met z'n twee te drinken
is goed van smaak en ruikt lekker.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere elkedag wijn

Datum:22 december 2013
Een soepele wijn, inderdaad, voor even ontstressen en lekker bij het eten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:roermond
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke rode wijn

Datum:23 februari 2014
zeer goede wijn voor een zeer lage prijs
ik drink hen altijd als huiswijn .
het nieuwe etiket vind ik mooier en beter.de naam huiswijn op het etiket vind ik te weinig eer voor deze heerlijke wijn.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:'s-Gravenhage
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn

Datum:24 februari 2014
Een heerlijke, makkelijk wegdrinkende rode wijn die ik zéker weer ga kopen. Een ábsolute aanrader voor een vriendenprijs!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een goede vervanger van ons vaste merk

Datum:6 augustus 2014
Na een test van een flesje, gelijk een doos besteld
Niet een te zware wijn met een lekkere nasmaak
Ook hier is de prijs weer zeer scherp.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Emmeloord
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

verhouding prijs-kwaliteit perfect

Datum:29 september 2014
Aanvankelijk met enige scepsis een fles aangeschaft, vervolgens geregeld meerdere dozen via internet besteld.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>