Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn - rood

HEMA huiswijn - rood

Dat deze huiswijn regelmatig in de pers geroemd wordt, is niet verwonderlijk. Deze rode wijn is gemaakt van de authentiek Spaanse druivensoorten Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Een heerlijke soepele wijn met aroma's van zoete cassis en bosbessen.
Gemiddelde score van klanten:
4,11 van de 5
4,1
 van de 
5
(136 beoordelingen) 136
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (136 beoordelingen)
5 sterren
41
4 sterren
75
3 sterren
15
2 sterren
4
1 ster
1
123 van de 13492%van onze klanten zou dit product aanbevelen aan hun vrienaden
Beoordelingen van klanten voor huiswijn - rood
Beoordeling 1 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Haag, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een prima tafelwijn

Datum:16 oktober 2012
een zachte, makkelijke wijn: echte tafelwijn. Zeker gezien de prijs.
Afpompen heeft geen zin: de volgende dag is de wijn niet meer lekker.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Eindhoven, Nederland
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heel goede aankoop

Datum:10 september 2013
de wijn is perfect om zo te drinken, maar kan ook prima bij een lichte maaltijd.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Zaandam
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:20 maart 2014
De wijn bestellen we al diverse jaren en is nu wat "houteriger"van smaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Twenterand
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

aanrader

Datum:7 maart 2013
een behoorlijke rode wijn tegen een gunstige prijs dankzij 12 voor 10. Neemt een vaste plaats in als huiswijn
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Geervliet
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Blijf maar omfietsen wijn

Datum:17 november 2014
Prima wijn voor die prijs, heerlijk soepel met voldoende aroma's.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Mijdrecht
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:3 maanden
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Geen korting meer?

Datum:2 mei 2014
Goede Prijs-kwaliteitverhouding.
Let op! Het viel me op dat ik geen 2 fles korting kreeg bij 2 volle dozen van dit product. Dus ik zal het waarschijnlijk niet meer kopen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Berkel en Rodenrijs
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:12 oktober 2014
Soepel wijntje voor veel gelegenheden, voordelige huiswijn
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heel goede aankoop

Datum:22 januari 2013
een lekkere wijn voor bij een etentje of gezellig met z'n twee te drinken
is goed van smaak en ruikt lekker.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Emmeloord
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

verhouding prijs-kwaliteit perfect

Datum:29 september 2014
Aanvankelijk met enige scepsis een fles aangeschaft, vervolgens geregeld meerdere dozen via internet besteld.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:'s-Gravenhage
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn

Datum:24 februari 2014
Een heerlijke, makkelijk wegdrinkende rode wijn die ik zéker weer ga kopen. Een ábsolute aanrader voor een vriendenprijs!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Nijmegen
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede wijn

Datum:5 november 2013
Goede wijn bij het eten en bij de borrel, voor een schappelijke prijs.
Niet voor de echte wijnkenner
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Zwartewaterland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wijn

Datum:7 januari 2014
Dit is nu met recht een "omfietswijn". Echt de moeite waard en heel voordelig.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Groningen, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Veel voor weinig;Echt HEMA dus!

Datum:7 februari 2014
Via de bekende wijn proevers en hun boeken al enige jaren geregelde afnemer van Hema-wijnen. Zelden teleurgesteld. Echter..... de etiketten van de huiswijnen zijn bedroevend. Met zoveel vormgevers in huis moet het toch mogelijk zijn daar wat aardigs van te maken, waarbij de voortdurende wisselingen van etiketten de koper onzeker maken of de aanschaf wel dezelfde is als die hij eerder kocht. Verder is het voor de wijndrinker ook aardig als hij (of zij natuurlijk) zich wat verder kan ontwikkelen. Graag dus ook meer informatie over de gebruikte druivenrassen.
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Wirdum (FR)
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
In gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere wijn

Datum:10 september 2013
Ook deze wijn is prima, alleen is het etiket veranderd van de HUISWIJN van HEMA. Ook zit er nu een draaidop op i.p.v. een kurk. Wellicht hen ik een andere soort gekregen maar ook de geleverde wijn is prima te drinken voor een super lage prijs.
Atze Postma
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker wijntje

Datum:3 november 2013
een lekker gemakkelijk wijntje voor alle mensen met soms een wat verschillende smaak
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goeie aanschaf

Datum:26 april 2012
En goede wijn, zeker voor die prijs.
Wij drinken hem al een hele poos op aanraden van iemand, zeker de moeite waard, zeker voor mensen die van een stevige wijn houden.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Soest
Leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Soepel wijntje

Datum:24 maart 2014
Prima wijn voor gewoon alle dag en tegen een goede prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere thuiswijn

Datum:19 november 2012
Lekker wijn voor "thuis" gebruik.
Ik schenk deze wijn voor mij zelf elke dag...
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Oirschot, Nederland
Leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
In gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vin du motard

Datum:21 april 2014
Lekkere en makkelijk drinkbare wijn voor een feestje. We vervangen het etiket en plakken er een eigen ontworpen etiket op.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordelingen: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:1541 Koog aan de Zaan, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
In gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke wijn

Datum:25 juli 2014
Een prima produkt voor de eerste keer gekocht, zullen zeker
nogmaals aanschaffen.
Het smaakt heerlijk de Spaanse wijn, geschikt voor de middag, en
voor bij de avondmaaltijd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>