Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn rood

HEMA huiswijn rood

De HEMA rode huiswijn is gemaakt van authentieke Spaanse druivensoorten. Een heerlijke, soepele rode wijn met rijke aroma's.
Gemiddelde score van klanten:
4,176 van de 5
4,2
 van de 
5
(91 beoordelingen) 91
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (91 beoordelingen)
5 sterren
28
4 sterren
52
3 sterren
10
2 sterren
1
1 ster
0
85 van de 90(94%)beoordelaars zouden dit product aan vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn rood
Beoordeling 1 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantGelegenheidskoper
Locatie:Prov. Utrecht
Leeftijd:45 tot 54
Geslacht:Man
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Goede wijn voor een uitstekende prijs.

Datum:4 april 2014
Goede wijn voor een uitstekende prijs. Nergens vind je een dergelijke kwaliteit goedkoper in Nederland.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMariajanne
Locatie:Driebergen
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Prima zonder poespas

Datum:3 april 2014
Een huiswijn van de Hema waar je niet huiverig voor moet zijn. Dank zij de omfietswijngids gelezen en dus gekozen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantWijnwapper
Locatie:Leidschendam, Nederland
Leeftijd:25 tot 34
Geslacht:Man
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Wijn voor Wein(-ig)

Datum:29 maart 2014
Prima wijn, geen hoogvlieger natuurlijk, maar goed te doen voor bij het eten. en de prijs is natuurlijk waanzinnig.... echt hema : )
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantIlse20034
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

prima wijn

Datum:28 maart 2014
Een heerlijke wijn, ietwat zuur, maar voor de rest vol en fruitig
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantvijf
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

huiswijn rood

Datum:26 maart 2014
licht drinkt makkelijk zonder nasmaak en niet onaardig van kleur.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantnicknamia
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Lekker slobberwijntje voor superlage prijs

Datum:25 maart 2014
Met de wijn is gewoon niets mis. Heerlijk slobberen zonder arm te worden.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantPetrus
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

wijn

Datum:24 maart 2014
deze wijn is ok vind ik. ik weet niet waarom dit oordeel te kort zou zijn.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantWillemB
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Man
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

goedkoper kan haast niet

Datum:24 maart 2014
Op grond van de aktie 12=10 en de beoordeling, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en 12 flessen rode huiswijn gekocht.
Ik betaalde hiervoor € 27,50, hetgeen per fles € 2,29 en nog wat is.
Inmiddels heb ik een aantal flessen genuttigd en het valt niet tegen voor deze prijs. Verwacht geen superklasse, maar voor een door de weeks slobbertje kan het best mee door!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantHenrietteP
Locatie:Soest
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Soepel wijntje

Datum:24 maart 2014
Prima wijn voor gewoon alle dag en tegen een goede prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantkuyt
Locatie:Zaandam
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
In gebruik:1 jaar of langer
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Wijn

Datum:20 maart 2014
De wijn bestellen we al diverse jaren en is nu wat "houteriger"van smaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantWdgV
Locatie:Almere
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Rode huiswijn

Datum:20 maart 2014
Een prima rode wijn voor een bijzonder lage prijs!
En was nu ook nog 12 voor de prijs van 10.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantkarel1940
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Huiswijn/rood

Datum:17 maart 2014
Goede rode huiswijn prijs kwaliteit en smaak passen goed in verhouding van elkaar
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantwimmel
Locatie:Dieren, Nederland
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Man
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

..en nog thuis gebracht ook!!!

Datum:15 maart 2014
de rode huiswijn van de Hema besteld en het is inderdaad een omfietswijn. Kortom een smaakvol "slobberwijntje" en dan hoef je er niet eens voor te fietsen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantveerkracht
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Rode huiswijn

Datum:15 maart 2014
In relatie tot de prijs, vind ik het een goede wijn.
Ook tevreden over de snelle bezorging.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantAladdin
Geslacht:Man
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Erg lekker

Datum:14 maart 2014
Een goede combinatie van smaken, niet te zuur en ook niet te zoet, maar wel vol en levendig. Een aanrader!
Hij gaat overigens erg goed samen met camembert.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarieSuzanne
Locatie:Kerkdriel
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Vrouw
In gebruik:6 maanden
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

huiswijn rood lekkere wijn

Datum:14 maart 2014
zachte lekkere wijn geschikt om 'smiddag' s bij wat Franse kaas of borrelhapjes te drinken of bij het eten, ik vind hem het lekkerste in een goed voorverwarmd glas, dan is ie zachter van smaak, ik ben blij dat ik een betaalbare lekkere wijn gevonden heb om dagelijks een of twee glazen van te drinken, omfietswijn uit boek van Nicolaas Klei.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantPietroCandido
Locatie:Enschede
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Man
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Dagelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Veel wijn voor weinig geld

Datum:6 maart 2014
Lekkere, soepele wijn, zeer geschikt voor de dagelijkse maaltijd met vlees of vegetarisch, pasta, pizza's enzovoorts. De goede prijs-kwaliteit verhouding is typisch Hema!.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
Kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMama3pubers
Locatie:Vlissingen, Nederland
Leeftijd:35 tot 44
Geslacht:Vrouw
In gebruik:1 maand
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Lekker makkelijk wijntje

Datum:4 maart 2014
Drinkt lekker weg en past overal bij. Soepel en makkelijk.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTough2
Locatie:Zaandijk
Leeftijd:55 tot 64
Geslacht:Man
In gebruik:1 jaar of langer
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Super Goede Wijn

Datum:28 februari 2014
Dit is een super goede wijn met een goede smaak en een goede afdronk
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn rood
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantJC88
Locatie:Eemnes
Leeftijd:65 of ouder
Geslacht:Man
In gebruik:1 week
Gebruiksfrequentie:Wekelijks
Zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Ja

Tevreden

Datum:28 februari 2014
Ik heb inmiddels de witte wijn geproefd.Lekker fris.
Ook Over de prijs heel tevreden.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 volg>>