Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn rood

HEMA huiswijn rood

De HEMA rode huiswijn is gemaakt van authentieke Spaanse druivensoorten. Een heerlijke, soepele rode wijn met rijke aroma's.
Gemiddelde score van klanten:
4,144 van de 5
4,1
 van de 
5
(118 beoordelingen) 118
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (118 beoordelingen)
5 sterren
35
4 sterren
68
3 sterren
12
2 sterren
3
1 ster
0
107 van de 11692%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn rood
Beoordeling 1 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSlurpen
locatie:Berkel en Rodenrijs
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:12 oktober 2014
Soepel wijntje voor veel gelegenheden, voordelige huiswijn
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantKOKMEEUW
locatie:2771 Boskoop, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

rode wijn

Datum:10 oktober 2014
Voor deze wijn heel goed.En dan nog 12 flessen 10 betalen .
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBoreas
locatie:Emmeloord
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

verhouding prijs-kwaliteit perfect

Datum:29 september 2014
Aanvankelijk met enige scepsis een fles aangeschaft, vervolgens geregeld meerdere dozen via internet besteld.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantAlienjaap
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Beoordeling Hema Huiswijn

Datum:29 september 2014
We zijn trouwe drinkers van de Hema huiswijn en zijn tevreden over wat we in ons glas hebben.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantoldschoolboy41
locatie:Heumen,
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed drinkbare wijn

Datum:10 augustus 2014
Lekkere wijn voor een schappelijke prijs. Heel goed bij de dagelijkse maaltijd
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantsundy
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:65 of ouder
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede en prettige wijn voor een kleine prijs

Datum:8 augustus 2014
Wijn is goed en met een mooie kleur, goede geur en afdronk. En dat allemaal voor nog geen 3 Euro
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantEverhardusR
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een goede vervanger van ons vaste merk

Datum:6 augustus 2014
Na een test van een flesje, gelijk een doos besteld
Niet een te zware wijn met een lekkere nasmaak
Ook hier is de prijs weer zeer scherp.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantAnnie26
locatie:Zoetermeer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wijn

Datum:2 augustus 2014
Een goede wijn voor een prima prijs. Past bij vele gerechten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantCrianza
locatie:Bladel
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn HEMA

Datum:28 juli 2014
De smaak is zeer goed, evenals de prijs Het product is altijd voorradig en makkelijk af te halen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantBijnatevree
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

super goedkoop matige kwaliteit

Datum:27 juli 2014
Deze wijn kocht ik met 6 flessen tegelijk voor een super voordelige prijs nog geen 2,- per fles. Helaas ondanks het predicaat "om-fiets" wijn vind ik het zelf toch een afrader. De wijn is wel erg matig van kwaliteit. Beter wat meer besteden aan een betere wijn. De vraag is dan wel welke valt daar onder?
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantShirley49
locatie:Wassenaar
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zijn er niet kapot van

Datum:26 juli 2014
Wij hebben wel lekkerder wijnen gedronken.
Wij gingen op de beoordelingen van anderen af, maar wij kopen deze niet meer.
Jammer dat we er 12 gekocht hebben, toch maar eerst proberen te proeven voor de aanschap.
Gelukkig was ie niet duur...
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantsneeuwpop
locatie:1541 Koog aan de Zaan, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke wijn

Datum:25 juli 2014
Een prima produkt voor de eerste keer gekocht, zullen zeker
nogmaals aanschaffen.
Het smaakt heerlijk de Spaanse wijn, geschikt voor de middag, en
voor bij de avondmaaltijd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanttenhave
locatie:doornspijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een wijntje dat smaakt, voor een prijs die je portemonnee niet kraakt.

Datum:17 juli 2014
we drinken al meerdere jaren wijnvan de HEMA. altijd goed en voor een vriendelijke prijs.net als alle andere produkten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMainecoontje
locatie:Den Bosch
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Nog beter dan verwacht!

Datum:13 juli 2014
Uitstekende wijn, deze enkel beoordelen met ' prima prijs kwaliteit verhouding' zou de wijn tekort doen. Hij is heerlijk zacht van smaak en toch ook vol.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantnovahealth
locatie:Hilversum, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

(h)eerlijk

Datum:12 juli 2014
Heerlijke en eerlijke wijn voor een zeer schappelijke prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSuus0401
locatie:1531 Wormer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn HEMA rood

Datum:12 juli 2014
Heerlijk wijntje om met vrienden te nuttigen. Ik hou niet van stevige wijnen dus deze valt in mijn categorie......HEERLIJK
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantEssie68
locatie:Amersfoort
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Heerlijk, heerlijk wijntje

Datum:1 juli 2014
Dit is een goede wijn, wij hebben al twee maal een doos besteld. Doen we nog wel eens.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantVerity
locatie:N. Holland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk en betrouwbaar

Datum:21 juni 2014
Waarom meer betalen? Een lekkere en makkelijke wijn voor een klein prijsje.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantHDDriver
locatie:Julianadorp
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede prijs waarde verhouding

Datum:11 juni 2014
Goed van smaak , niet te zwaar ,geeft geen nasmaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTeub
locatie:Heerenveen, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk wijntje!

Datum:8 mei 2014
Prima wijntje voor een prima prijsje! Ik zou er voor om willen fietsen maar dat hoeft niet eens want de doosjes worden gratis thuisbezorgd! Klasse.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 6 volg>>