Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn rood

HEMA huiswijn rood

De HEMA rode huiswijn is gemaakt van authentieke Spaanse druivensoorten. Een heerlijke, soepele rode wijn met rijke aroma's.
Gemiddelde score van klanten:
4,148 van de 5
4,1
 van de 
5
(128 beoordelingen) 128
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (128 beoordelingen)
5 sterren
39
4 sterren
72
3 sterren
14
2 sterren
3
1 ster
0
117 van de 12693%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn rood
Beoordeling 1 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBernhard
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima huiswijn tegen een goede prijs

Datum:8 december 2014
De rode huiswijn van de Hema is een prima huiswijn tegen een goede prijs
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantChristiaan59
locatie:Groningen, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Hema kwaliteitswijnen

Datum:1 december 2014
Wijnen van 8 - 10 euro zijn niet aan mij besteed. Daarvoor is mijn smaak niet voldoende verfijnd. Maar ik herken wel een goede en lekkere wijn. En dat is deze wijn. Voor weinig geld een wijn met een uitstekende smaak. Geen nare bijsmaak en verveelt niet.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantvasteklant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

niet bijzonder

Datum:30 november 2014
een niet dure wijn, die desondanks best okee is, niet rijk, toch wijn
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantseniorita
locatie:---
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker wijntje

Datum:26 november 2014
Wij drinken altijd voor het eten 's avonds 1 glaasje wijn. En deze smaakt heerlijk.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klanthaarlem23
locatie:haarlem
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn rood

Datum:24 november 2014
Lekker wijntje voor zo, voor bij hapjes of bij diner!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantLekkerewijntjes
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker wijntje voor een leuke prijs.

Datum:20 november 2014
En 12 halen en 10 betalen.
Lekker wijntje.
Dat is dan Proost!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBijnaamdiehebikniet
locatie:Geervliet
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Blijf maar omfietsen wijn

Datum:17 november 2014
Prima wijn voor die prijs, heerlijk soepel met voldoende aroma's.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantPlaggies
locatie:Enschede
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere slobber wijn

Datum:16 november 2014
Lekker als je niet te kritisch bent. Geen wijn voor bij een goede maaltijd
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantdotch
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Gewoon een heerlijke huiswijn, ook in kleine flesjes te koop

Datum:9 november 2014
Ik heb allerlei soorten huiswijn van allerlei merken geprobeerd, maar deze steekt met kop en schouders boven de rest uit. Deze wijn wordt soepel genoemd, maar is naar mijn smaak toch stevig genoeg en - heel belangrijk - NIET zuur. Hij komt in een mooie fles met handige schroefdop. Deze wijn is in de filialen gelukkig ook ook in kleine flesjes te koop voor €1,50 per flesje van 25 ml. Het enige minpuntje is dat het schap bij verschillende filialen regelmatig leeg is, maar dat zal door de populariteit komen!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantdewijnproever67
locatie:Houten
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn rood

Datum:26 oktober 2014
Wijn, die overal bij smaakt, soepel en rond met een duidelijke cassissmaak, met een uitstekende prijs!!!
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSlurpen
locatie:Berkel en Rodenrijs
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekker

Datum:12 oktober 2014
Soepel wijntje voor veel gelegenheden, voordelige huiswijn
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantKOKMEEUW
locatie:2771 Boskoop, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

rode wijn

Datum:10 oktober 2014
Voor deze wijn heel goed.En dan nog 12 flessen 10 betalen .
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBoreas
locatie:Emmeloord
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

verhouding prijs-kwaliteit perfect

Datum:29 september 2014
Aanvankelijk met enige scepsis een fles aangeschaft, vervolgens geregeld meerdere dozen via internet besteld.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantAlienjaap
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Beoordeling Hema Huiswijn

Datum:29 september 2014
We zijn trouwe drinkers van de Hema huiswijn en zijn tevreden over wat we in ons glas hebben.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantoldschoolboy41
locatie:Heumen,
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goed drinkbare wijn

Datum:10 augustus 2014
Lekkere wijn voor een schappelijke prijs. Heel goed bij de dagelijkse maaltijd
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantsundy
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:65 of ouder
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede en prettige wijn voor een kleine prijs

Datum:8 augustus 2014
Wijn is goed en met een mooie kleur, goede geur en afdronk. En dat allemaal voor nog geen 3 Euro
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantEverhardusR
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een goede vervanger van ons vaste merk

Datum:6 augustus 2014
Na een test van een flesje, gelijk een doos besteld
Niet een te zware wijn met een lekkere nasmaak
Ook hier is de prijs weer zeer scherp.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantAnnie26
locatie:Zoetermeer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wijn

Datum:2 augustus 2014
Een goede wijn voor een prima prijs. Past bij vele gerechten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantCrianza
locatie:Bladel
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn HEMA

Datum:28 juli 2014
De smaak is zeer goed, evenals de prijs Het product is altijd voorradig en makkelijk af te halen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantBijnatevree
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

super goedkoop matige kwaliteit

Datum:27 juli 2014
Deze wijn kocht ik met 6 flessen tegelijk voor een super voordelige prijs nog geen 2,- per fles. Helaas ondanks het predicaat "om-fiets" wijn vind ik het zelf toch een afrader. De wijn is wel erg matig van kwaliteit. Beter wat meer besteden aan een betere wijn. De vraag is dan wel welke valt daar onder?
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>