Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn rood

HEMA huiswijn rood

De HEMA rode huiswijn is gemaakt van authentieke Spaanse druivensoorten. Een heerlijke, soepele rode wijn met rijke aroma's.
Gemiddelde score van klanten:
4,148 van de 5
4,1
 van de 
5
(128 beoordelingen) 128
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (128 beoordelingen)
5 sterren
39
4 sterren
72
3 sterren
14
2 sterren
3
1 ster
0
117 van de 12693%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn rood
Beoordeling 1 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goeie aanschaf

Datum:26 april 2012
En goede wijn, zeker voor die prijs.
Wij drinken hem al een hele poos op aanraden van iemand, zeker de moeite waard, zeker voor mensen die van een stevige wijn houden.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Alkmaar
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor lage prijs

Datum:8 mei 2012
De wijn is van goede kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Noord-Holland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:jaarlijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Voor een dubbeltje op de eerste rang.

Datum:13 mei 2012
Onvoorstelbaar goede combinatie van prijs en kwaliteit. Waar vind je voor €.2,50 redelijke wijn?
Ga op vakantie in Frankrijk. Het wijnland toch? En probeer daar in de supermarkt eens een lekker wijntje te scoren. Bijna niet te doen. De ene na de andere teleurstelling.
Is deze huiswijn nou echt lekker? Eh, .... nee, eigenlijk niet.
Prima bij de straat-BBQ, het buurtfeest, het aanstaande EK voetbal als wij gewonnen hebben. Niemand ontevreden.
Niet doen bij de biefstuk, pittige kaas e.d. En als je met eigen dame een weekend-flesje wilt opentrekken, moet je iets anders zoeken.
Maar voor €2,50? He-le-maal top.
- 2punten
5 van de 12 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:19 mei 2012
Een lekkere wijn bij het eten ,vol van smaak.
Prijs kwaliteit goed .
En het bestellen gaat makkelijk via internet .
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Leiden
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wijn

Datum:20 mei 2012
Heerlijk wijn als huiswijn, zeker voor de prijs? Smaakvol.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede aankoop voor goede prijs

Datum:3 juni 2012
Heerlijke rode betaalbare wijn
De smaak is heel goed en valt ook
bij onze gasten altijd goed in de smaak!
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:emst
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor een uiterst betaalbare prijs

Datum:9 juni 2012
prima wijn voor een uiterst betaalbare prijs. een echte omfiets wijn
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Weststellingwerf, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima koop

Datum:25 september 2012
Heerlijke, zachte rode wijn voor een bescheiden prijs. Aanbevolen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:burgh haamstede
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede keuze

Datum:1 oktober 2012
In vergelijk met prijs/ kwaliteit verhouding zeker een goede wijn, die mijn aandacht heeft gewonnen.
Deze wijn was in de aanbieding gekocht (12 flessen kopen tien betalen)en de gratis bezorging heeft mij over de streep gebracht en zeker niet teleurgesteld integendeel
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Ureterp
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Rode omrij wijn van de HEMA.

Datum:9 oktober 2012
Dit is een zeer prettige soepele rode wijn!
Prijs kwalitietverhouding is uitmuntend!!
Deze wijn wordt door ons ook buitensporig aangeprezen in onze vriendenkring!!
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Haag, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een prima tafelwijn

Datum:16 oktober 2012
een zachte, makkelijke wijn: echte tafelwijn. Zeker gezien de prijs.
Afpompen heeft geen zin: de volgende dag is de wijn niet meer lekker.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Arnhem
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Voordelig en lekker

Datum:8 november 2012
Dit Spaanse slobberwijntje is heerlijk bij het eten en niet te zwaar. Ik vind de wijn goed passen bij tapas en andere mediterrane voorgerechten, en een goede combi bij vlees-en stoofschotels.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
1 van de 5
1 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Zuidlaren
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn voor alle dag

Datum:15 november 2012
Goede drinkbare zachte wijn,ideaal als aperatief wijn en elke dag een feest om te drinken
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede koop

Datum:15 november 2012
Een eerlijke wijn voor een heel prettige prijs. Daarnaast ook nog een snelle levering.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Hoensbroek
leeftijd:25 tot 34
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Gewoon lekker

Datum:30 november 2012
Deze wijn is prima. Beste prijs/kwaliteit die ik gedronken heb. Natuurlijk geen vervanger voor andere, meestal wat duurdere wijnen.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lekkere thuiswijn

Datum:19 november 2012
Lekker wijn voor "thuis" gebruik.
Ik schenk deze wijn voor mij zelf elke dag...
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede aankoop

Datum:20 november 2012
hema huiswijn geprobeerd en het is lekker hoor.
wilde even de huiswijn van de hema proberen en het is een lekkere
wijn, dat geldt ook voor de rose.
 0punt
2 van de 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:zuid-beveland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn rood, lekker en goede prijs

Datum:2 januari 2013
prima rode wijn voor goede prijs en vooral dat het wordt thuisbezorgd vind ik erg fijn!
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:winschoten
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn

Datum:4 januari 2013
Gemiddeld , goed voor bij een maaltijd , echter minder goed als een aperitief.
- 1punt
0 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Purmerend, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke wijn

Datum:16 december 2012
heerlijke wijn om zo ff te drinken. Of het nou smiddags of savonds is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>