Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn rood

HEMA huiswijn rood

De HEMA rode huiswijn is gemaakt van authentieke Spaanse druivensoorten. Een heerlijke, soepele rode wijn met rijke aroma's.
Gemiddelde score van klanten:
4,155 van de 5
4,2
 van de 
5
(110 beoordelingen) 110
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (110 beoordelingen)
5 sterren
35
4 sterren
60
3 sterren
12
2 sterren
3
1 ster
0
99 van de 10892%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn rood
Beoordeling 1 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantCrianza
locatie:Bladel
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn HEMA

Datum:28 juli 2014
De smaak is zeer goed, evenals de prijs Het product is altijd voorradig en makkelijk af te halen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantBijnatevree
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

super goedkoop matige kwaliteit

Datum:27 juli 2014
Deze wijn kocht ik met 6 flessen tegelijk voor een super voordelige prijs nog geen 2,- per fles. Helaas ondanks het predicaat "om-fiets" wijn vind ik het zelf toch een afrader. De wijn is wel erg matig van kwaliteit. Beter wat meer besteden aan een betere wijn. De vraag is dan wel welke valt daar onder?
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klantShirley49
locatie:Wassenaar
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Zijn er niet kapot van

Datum:26 juli 2014
Wij hebben wel lekkerder wijnen gedronken.
Wij gingen op de beoordelingen van anderen af, maar wij kopen deze niet meer.
Jammer dat we er 12 gekocht hebben, toch maar eerst proberen te proeven voor de aanschap.
Gelukkig was ie niet duur...
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantsneeuwpop
locatie:1541 Koog aan de Zaan, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heerlijke wijn

Datum:25 juli 2014
Een prima produkt voor de eerste keer gekocht, zullen zeker
nogmaals aanschaffen.
Het smaakt heerlijk de Spaanse wijn, geschikt voor de middag, en
voor bij de avondmaaltijd.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klanttenhave
locatie:doornspijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een wijntje dat smaakt, voor een prijs die je portemonnee niet kraakt.

Datum:17 juli 2014
we drinken al meerdere jaren wijnvan de HEMA. altijd goed en voor een vriendelijke prijs.net als alle andere produkten.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMainecoontje
locatie:Den Bosch
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Nog beter dan verwacht!

Datum:13 juli 2014
Uitstekende wijn, deze enkel beoordelen met ' prima prijs kwaliteit verhouding' zou de wijn tekort doen. Hij is heerlijk zacht van smaak en toch ook vol.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantnovahealth
locatie:Hilversum, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

(h)eerlijk

Datum:12 juli 2014
Heerlijke en eerlijke wijn voor een zeer schappelijke prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantSuus0401
locatie:1531 Wormer, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Huiswijn HEMA rood

Datum:12 juli 2014
Heerlijk wijntje om met vrienden te nuttigen. Ik hou niet van stevige wijnen dus deze valt in mijn categorie......HEERLIJK
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantEssie68
locatie:Amersfoort
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Heerlijk, heerlijk wijntje

Datum:1 juli 2014
Dit is een goede wijn, wij hebben al twee maal een doos besteld. Doen we nog wel eens.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantVerity
locatie:N. Holland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk en betrouwbaar

Datum:21 juni 2014
Waarom meer betalen? Een lekkere en makkelijke wijn voor een klein prijsje.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantHDDriver
locatie:Julianadorp
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede prijs waarde verhouding

Datum:11 juni 2014
Goed van smaak , niet te zwaar ,geeft geen nasmaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantTeub
locatie:Heerenveen, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heerlijk wijntje!

Datum:8 mei 2014
Prima wijntje voor een prima prijsje! Ik zou er voor om willen fietsen maar dat hoeft niet eens want de doosjes worden gratis thuisbezorgd! Klasse.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantgenieteren
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

lekker glas wijn voor een goede prijs

Datum:6 mei 2014
Lekker glas betaalbare wijn.
Internet bestellen eenvoudig, jammer dat de bezorgkosten hoog zijn, dus halen wij de wijn (met rollator) op in de winkel.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant6864
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Fantastische huiswijn

Datum:2 mei 2014
Geweldige keus huiswijn voor een zeer goede prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantDirora2255
locatie:Mijdrecht
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Geen korting meer?

Datum:2 mei 2014
Goede Prijs-kwaliteitverhouding.
Let op! Het viel me op dat ik geen 2 fles korting kreeg bij 2 volle dozen van dit product. Dus ik zal het waarschijnlijk niet meer kopen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantFrancois
locatie:Den Haag, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks

prima wijntje voor een meer dan prima prijs

Datum:29 april 2014
waarom een duurdere wijn kopen als deze al zo lekker is?
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantResosarefl
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede aankoop

Datum:25 april 2014
Voor een doordeweekse wijn is deze heel goed te doen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBMWsneeuwwitje
locatie:Oirschot, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vin du motard

Datum:21 april 2014
Lekkere en makkelijk drinkbare wijn voor een feestje. We vervangen het etiket en plakken er een eigen ontworpen etiket op.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klanthansa
locatie:dronten
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

frisse luchtige wijn

Datum:18 april 2014
het is een lekkere frisse, iets fruitte wijn en niet te zwaar
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantGelegenheidskoper
locatie:Prov. Utrecht
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Goede wijn voor een uitstekende prijs.

Datum:4 april 2014
Goede wijn voor een uitstekende prijs. Nergens vind je een dergelijke kwaliteit goedkoper in Nederland.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 6 volg>>