Beoordelingen van klanten voor HEMA huiswijn - rood

HEMA huiswijn - rood

Dat deze huiswijn regelmatig in de pers geroemd wordt, is niet verwonderlijk. Deze rode wijn is gemaakt van de authentiek Spaanse druivensoorten Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Een heerlijke soepele wijn met aroma's van zoete cassis en bosbessen.
Gemiddelde score van klanten:
4,104 van de 5
4,1
 van de 
5
(135 beoordelingen) 135
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (135 beoordelingen)
5 sterren
40
4 sterren
75
3 sterren
15
2 sterren
4
1 ster
1
122 van de 13392%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor huiswijn - rood
Beoordeling 1 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Haag, Nederland
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

een prima tafelwijn

Datum:16 oktober 2012
een zachte, makkelijke wijn: echte tafelwijn. Zeker gezien de prijs.
Afpompen heeft geen zin: de volgende dag is de wijn niet meer lekker.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

goede koop

Datum:15 november 2012
Een eerlijke wijn voor een heel prettige prijs. Daarnaast ook nog een snelle levering.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

slobberwijntje

Datum:22 januari 2013
in het begin een beetje wrang, maar even doordrinken en smaakt prima.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
locatie:Den Haag
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Vertrouwde kwaliteit

Datum:8 februari 2013
Goede huiswijn voor een goede prijs.
Al jaren lang één van mijn favorieten.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Eindhoven, Nederland
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

heel goede aankoop

Datum:10 september 2013
de wijn is perfect om zo te drinken, maar kan ook prima bij een lichte maaltijd.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:amsterdam
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor een goede prijs

Datum:7 november 2013
heerlijke wijn om lekker in de avond, na het werk te drinken.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

wijn

Datum:27 december 2013
Niet na te denken, ben zelf niet zo van het aanbevelen maar is niets mis mee.
- 1punt
0 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Rotterdam
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor weinig geld

Datum:28 februari 2014
Uitstekende aankoop, zeker als je gebruik maakt van de gratis bezorging die er gold respectievelijk geldt
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Eemnes
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Tevreden

Datum:28 februari 2014
Ik heb inmiddels de witte wijn geproefd.Lekker fris.
Ook Over de prijs heel tevreden.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klant
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Erg lekker

Datum:14 maart 2014
Een goede combinatie van smaken, niet te zuur en ook niet te zoet, maar wel vol en levendig. Een aanrader!
Hij gaat overigens erg goed samen met camembert.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Dieren, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

..en nog thuis gebracht ook!!!

Datum:15 maart 2014
de rode huiswijn van de Hema besteld en het is inderdaad een omfietswijn. Kortom een smaakvol "slobberwijntje" en dan hoef je er niet eens voor te fietsen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klant
locatie:Zaandam
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 jaar of langer
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wijn

Datum:20 maart 2014
De wijn bestellen we al diverse jaren en is nu wat "houteriger"van smaak
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn rood

Datum:26 maart 2014
licht drinkt makkelijk zonder nasmaak en niet onaardig van kleur.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goede aankoop

Datum:25 april 2014
Voor een doordeweekse wijn is deze heel goed te doen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Amersfoort
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Heerlijk, heerlijk wijntje

Datum:1 juli 2014
Dit is een goede wijn, wij hebben al twee maal een doos besteld. Doen we nog wel eens.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Bladel
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:6 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn HEMA

Datum:28 juli 2014
De smaak is zeer goed, evenals de prijs Het product is altijd voorradig en makkelijk af te halen.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Houten
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

huiswijn rood

Datum:26 oktober 2014
Wijn, die overal bij smaakt, soepel en rond met een duidelijke cassissmaak, met een uitstekende prijs!!!
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Alkmaar
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

prima wijn voor lage prijs

Datum:8 mei 2012
De wijn is van goede kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
2 van de 5
2 van de 5
Avatar klant
locatie:andijk
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

wijn is soepel en fruitig

Datum:14 januari 2013
wijn is soepel en fruitig licht van smaak heerlijk bij rood vlees
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor huiswijn - rood
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klant
locatie:Waddinxveen
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

rode wijn Hema

Datum:2 februari 2013
zoals in de wijngids staat, het is een kwalitatief goede wijn voor een bescheiden prijs. Levering was prima, bij het filiaal in de buurt af te halen (hebben zelfs nog gebeld) na een dag of vijf (in de vorstperiode met sneeuw). Aanrader, Hema doet het weer!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 4 5 ... 7 volg>>