Beoordelingen van klanten voor HEMA bestuurbare helikopter

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Blijven winkelen bij HEMA.

HEMA bestuurbare helikopter

Op afstand bestuurbare helikopter.
Gemiddelde score van klanten:
3,167 van de 5
3,2
 van de 
5
(24 beoordelingen) 24
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (24 beoordelingen)
5 sterren
3
4 sterren
12
3 sterren
1
2 sterren
2
1 ster
6
16 van de 2467%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor bestuurbare helikopter
Beoordeling 1 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantsole
in gebruik:1 maand
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Mooi product tegen een zeer scherpe prijs

Datum:9 december 2013
Mijn zoontje van 8 is hier super blij mee. Een goed product tegen een zeer scherpe prijs.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 2 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantbrabra
locatie:zuidwest drenthe
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

grappig ding

Datum:25 november 2013
zo vlak voor de feestdagen is dit een leuke aanbieding. Hij is absoluut niet duur, dus mocht hij onverhoopt stuk gaan is het niet een ramp. Al hoop ik dat hij nog lang blijft vliegen
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 3 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantMieltje
locatie:Hoorn
leeftijd:17 of jonger
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Helicopter

Datum:24 november 2013
Leuke helicopter voor dat geld. Het valt ons op hoe sterk de heli is. Na een aantal crashes doet hij het nog steeds prima.
De bestuurbaarheid kan beter maar na veel oefenen is ie goed te controleren.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 4 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantT1X1
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Fantastisch helikoptertje

Datum:23 november 2013
Het vliegt goed en het is niet te ingewikkeld. Het is echt een mooi speelgoed.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 5 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantChoci
locatie:Groningen, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Niet goed

Datum:22 november 2013
Slechte kwaliteit. Een x getracht te vliegen, daarna ging de heli niet meer omhoog.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 6 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantAnouk16
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Bestuurbare helicopter

Datum:22 november 2013
Erg leuk voor alle leeftijden en niet kapot te krijgen!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 7 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantLisabeth
locatie:Apeldoorn
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima speelgoed

Datum:21 november 2013
Prijs/ kwaliteitverhouding is uitstekend, erg veel speelplezier.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 8 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantHeliPro
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Rc bestuurbare helikopter

Datum:20 november 2013
2 kanaals is te moeilijk om te te besturen. Heb ook voor 15€ 3 kanaals en dat is 10x beter te vliegen.
+ 2punten
2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 9 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantabcdefhijklmopqrstvwxy
locatie:Gorinchem, Nederland
leeftijd:17 of jonger
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Super leuk!!!

Datum:20 november 2013
Ik vind het een heel leuk product, en ik denk dat hij ook wel stevig is.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 10 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantHarry
locatie:Utrecht
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Greweldig leuk helicoptertje!

Datum:19 november 2013
Greweldig leuk helicoptertje; de eerste uren crash je zeer regelmatig, maar na wat oefenen lukt het heel aardig om rondjes te vliegen. Geen geld voor zoiets leuks.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 11 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantDatsjaboris
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Lijkt mij een goede aankoop

Datum:17 november 2013
Is bestemd als St. Nicolaas cadeau kan verder nog geen oordeel geven maar ziet er goed en verzorgd uit.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 12 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantkrijn1970
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

vliegtuig snel stuk

Datum:16 november 2013
2 vliegtuigjes gekocht, helaas al zeer snel één vliegtuigje stuk doordat er één van de bladen steeds los ging, en natuurlijk geen bonnetje meer...
Andere doet het gelukkig nog wel..
 0punt
1 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 13 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantChester
locatie:Delft
geslacht:man
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Radiografisch bestuurbare helikopter

Datum:16 november 2013
De prijs van dit product is gunstig maar na vele pogingen is het niet gelukt de helikopter werkend te krijgen. Deze gaat dan ook weer retour naar de Hema. Helaas.
+ 3punten
3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 14 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
1 van de 5
1 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantlenoir
locatie:Dordrecht
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

helicopter van lek m'n vestje

Datum:15 november 2013
slechte beschrijving van het artikel.
Nog slechter beschreven hoe je het aan de gang krijgt.
Snel weer ingepakt en teruggebracht naar de Hema.
Nog nooit zo'n prutsspeeltje gezien bij jullie. niet kopen ,!
- 2punten
0 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 15 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBertjes
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

leuk cadeau, leuke prijs

Datum:15 november 2013
Prima helikopter voor 10 euro.
Bediening vergt enige oefening, maar dan is het leuk speelgoed. Ook voor papa's en opa's.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 16 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantluktniet
locatie:Maassluis
leeftijd:55 tot 64
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Leuk !

Datum:15 november 2013
Supersnel , wel opletten niet binnen gebruiken !
Gaat héél hard !!!
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 17 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantBoris2005
locatie:Papendrecht
leeftijd:55 tot 64
geslacht:man
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:maandelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Bestuurbare helicopters

Datum:14 november 2013
Leuk product
Goede prijs
Optijd geleverd
Service is prima
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 18 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
1 van de 5
1 van de 5
kwaliteit: 
1 van de 5
1 van de 5
Avatar klantJanJoker
locatie:Heerhugowaard
leeftijd:45 tot 54
geslacht:man
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Met dit product kan je echt niets.

Datum:13 november 2013
Een bestuurbare helikopter..... die niet eens een functie heeft om naar voren en naar achter te vliegen. Dit maakt het natuurlijk erg lastig vliegen. Als je dan toch probeert te vliegen met dit ding gaat hij eerst ongecontroleerd alle kanten en voordat je iets van controle uit kunt oefenen klapt hij al ergens tegenaan.
Ik heb overigens al ruim een jaar ervaring met een andere op afstand bestuurbare helikopter, dus weet waar ik het over heb.
- 3punten
0 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 19 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantNely
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Helicopter bestuurbaar

Datum:13 november 2013
Een prima product. Enig nadeel is dat je de heli niet rechtsom of linksom kan sturen
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 20 voor bestuurbare helikopter
gemiddelde beoordeling: 
1 van de 5
1 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantHenrirapide
locatie:Lelystadf
leeftijd:65 of ouder
geslacht:man
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:wekelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Draadloosbedienbare helicopter

Datum:13 november 2013
Slecht. De helikopter is instabiel, Bij opstijgen vliegt deze horizontaal weg en stijgt later. Moet volgens mij eerst omhoog en stil kunnen hangen. Daarna pas horizontaal wegvliegen.
Een teleurstellende aankoop, was bedoeld voor mijn kleinkind. Ik heb nu maar iets anders gekocht.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
1 2 volg>>