Beoordelingen van klanten voor HEMA wekker

HEMA wekker

Digitale wekker.
Gemiddelde score van klanten:
4,2 van de 5
4,2
 van de 
5
(10 beoordelingen) 10
Snapshot van beoordelingen openen
Verdeling van beoordelingen (10 beoordelingen)
5 sterren
5
4 sterren
3
3 sterren
1
2 sterren
1
1 ster
0
9 van de 1090%van onze klanten zou dit product aan hun vrienden aanbevelen
Beoordelingen van klanten voor wekker
Beoordeling 1 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
2 van de 5
2 van de 5
prijs: 
2 van de 5
2 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantNanda8
leeftijd:25 tot 34
geslacht:vrouw
in gebruik:1 week
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?Nee

Jammer

Datum:4 oktober 2014
De wekker ziet er mooi uit. Was teleurgesteld dat het op batterijen werkt. In het donker kan je de tijd niet zien, er is wel een mogelijkheid dat het oplicht door middel van een knopje, deze is alleen moeilijk te zien/vinden in het donker. Ķon de wekker helaas niet meer terugbrengen omdat het al uitgepakt was.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
KarSik
 
Even geduld terwijl meer informatie over KarSik wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over KarSik worden geladen.
Geluid
gepost14 oktober 2014
Hoi Nanda,
een gekke vraag misschien, maar maakt de wekker ook een continue geluid/getik van de seconden die voorbij gaan?
 0punt
0 van de 0 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 2 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantMarloes1986
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wekker

Datum:4 september 2014
Prima wekker, maakt een fijn piepje waardoor je niet wakker schrikt.
Jammer dat de tijd enkel oplicht als je hem indrukt.
Hierdoor zie je niet dat je je verslaapt als het donker is.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantBiggy
locatie:Ede, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Wekker

Datum:25 maart 2014
Makkelijk in gebruik, jammer dat je s'nachts de tijd niet kan zien.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantHEMAFANUTRECHT
locatie:Utrecht, Nederland
leeftijd:65 of ouder
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wekker.

Datum:17 maart 2014
Geluidloos, functioneel.
Heerlijk om de wekker 's ochtends uit te zetten, die na 9 minuten weer afgaat, zodat je nog even heerlijk in bed kan te blijven liggen.
De cijfers hadden wat mij betreft ook rechtop weergegeven kunnen worden.
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
4 van de 5
4 van de 5
Avatar klantLois1
locatie:Zoetermeer
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Kek klokje

Datum:9 januari 2014
Mooi basis klokje, staat prima in onze slaapkamer.
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
4 van de 5
4 van de 5
prijs: 
4 van de 5
4 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantClaireB
locatie:Amsterdam, Nederland
leeftijd:35 tot 44
geslacht:vrouw
in gebruik:3 maanden
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Goedev pratijke product

Datum:31 december 2013
Goede pratijke product. Niet so handig om te schoonmaken (materiaal is een beetje rubber).
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantLotter
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Prima wekker

Datum:8 december 2013
Niet te hard geluid. Werkt naar behoren. Het lichtje gaat snel genoeg uit
 0punt
0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantbloemkolie
locatie:Drachten, Nederland
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

geweldig basic

Datum:30 maart 2013
doet zijn werk goed, met een leuke basic uitstraling
+ 1punt
1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
3 van de 5
3 van de 5
prijs: 
3 van de 5
3 van de 5
kwaliteit: 
3 van de 5
3 van de 5
Avatar klantHemafan2013
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

handige wekker voor kinderen

Datum:17 december 2012
De Sint heeft de wekker aangeschaft en bevalt goed. Iets minder zijn de zwarte cijfers die niet oplichten in het donker. Zo is het moeilijk voor een kind om vanuit de hoogslaper te zien hoe laat het is. Cijfers zijn mooi groot en goed leesbaar en herkenbaar voor kleuters.
- 1punt
1 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor wekker
gemiddelde beoordeling: 
5 van de 5
5 van de 5
prijs: 
5 van de 5
5 van de 5
kwaliteit: 
5 van de 5
5 van de 5
Avatar klantHennetje
leeftijd:45 tot 54
geslacht:vrouw
in gebruik:1 maand
gebruiksfrequentie:dagelijks
zou je dit product aanbevelen bij je vrienden?ja

Heel goede wekker

Datum:25 mei 2012
Prima wekker, handig formaat, grote cijfers en goede verlichting. Door de goed werkende verlichting kun je 'm ook als zaklamp gebruiken, als je 's nachts even wat licht nodig hebt! Echt een aanrader.
+ 7punten
7 van de 7 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
Taraa
 
Even geduld terwijl meer informatie over Taraa wordt geladen.
Er kan geen verdere informatie over Taraa worden geladen.
teleurstelling
gepost26 juni 2014
Ik koop al m'n hele leven mijn wekkers bij de Hema. Maar deze vind ik qua bediening lang niet zo handig als ze altijd waren, je drukt snel op een verkeerde knop en het geluid is ook veel zachter, mijn vriend wordt er niet wakker van.
Ik hoop dus dat jullie weer een oudere versie uit de koelkast gaan halen.......
 0punt
0 van de 0 vonden deze reactie behulpzaam.
Reacties(1)
Reactie (1)